De voordelen van Fitnesskoerier

Het aanbod van Fitnesskoerier op partner websites

Uiteraard kom je onze winkel ook tegen bij diverse partner websites waarbij Fitnesskoerier een zogenaamde zakelijke verkoper is. Dat betekent feitelijk dat je een bestelling plaatst bij een andere webwinkel dan Fitnesskoerier, waarbij de partnerwebsite alleen de financiën met je afhandelt, maar waarbij Fitnesskoerier in feite de levering en garantie op de aankoop verzorgt.

Natuurlijk zijn wij erg blij met aankopen welke via deze partnerwebsites worden gedaan, echter is het voor jou als klant altijd voordeliger om rechtstreeks in onze webwinkel www.fitnesskoerier.nl te bestellen.

De nadelen van het kopen bij partner websites

Indien je een artikel bij een partner website bestelt, dan gelden de levervoorwaarden en betaalopties van de partnerwebsite. Eventuele gratis montage is dan niet van toepassing omdat de kosten voor het partnerplatform dit niet toelaten. De communicatie verloopt ook via een derde partij. Rechtstreeks kopen betekent ook rechtstreekse communicatie met Fitnesskoerier, wat in de praktijk altijd prettiger is. Fitnessapparatuur en fitnessartikelen koop je daarom op www.fitnesskoerier.nl.

De voordelen van kopen bij Fitnesskoerier.nl

Welke voordelen Fitnesskoerier.nl jou kan opleveren? Hier volgen de voordelen van Fitnesskoerier:

  • Veilig kopen met keurmerk
  • Betalen bij aflevering (rembours) is ook mogelijk bij installatie
  • Direct contact met Fitnesskoerier, dus een betere communicatie
  • Er is daadwerkelijk kennis over de producten aanwezig, dus u kunt met uw vragen bij ons terecht.
  • Kiest u voor een fitnessapparaat uit onze premium collectie? Dan wordt deze volledig gratis thuis bezorgd EN volledig gebruiksklaar geïnstalleerd
  • Profiteer van acties, promotionele kortingen of gratis artikelen bij actie artikelen

 Onze vermelding op sys.keurmerk.info/