Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Fitnesskoerier?

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop je betaald is natuurlijk je eigen keuze.

Betalen onder rembours - betalen bij levering

Alleen mogelijk bij installatie leveringen door onze eigen monteurs. Betalen bij levering is natuurlijk wel zo veilig en vertrouwd. U kunt bij de aflevering betalen met contant geld. Je betaalt pas nadat de bestelling bij je thuis is afgeleverd.

De monteur heeft geen mobiele pin. Zorgt u er dus alstublieft voor dat het bedrag contant en zoveel mogelijk gepast bij u thuis aanwezig is. Ook kunt u het bedrag via internetbankieren overmaken als de monteur bij u thuis is.

Op dit moment zijn we bezig met het implementeren van een Tap To Pay betaalmethode. Zodra deze gereed is kan men ook per PIN betalen bij levering en installatie door onze eigen monteurs.

Rembours is dus alleen bij installatie leveringen door onze eigen monteurs nog mogelijk. Bij standaard leveringen is dit niet meer mogelijk vanwege de vele andere betaalopties die er vandaag de dag zijn: achteraf via Afterpay, betalen in termijnen (IN3) etc. Ook vanwege de veiligheid van de chauffeurs zijn veel vervoerders gestopt met het aanbieden van rembourszendingen.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Voordeel is dat je de bestelling dan ook door een ander in ontvangst kan laten nemen omdat er niet meer betaald hoeft te worden bij de aflevering. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: Fitnesskoerier BV
rekeningnummer: NL51ABNA0492083649

Voor internationale betalingen:
IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

Veilig betalen met iDealMet iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes va n uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
 • U heeft Controle en overzicht op de betaling
 • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij Fitnesskoerier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Fitnesskoerier wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via MrCash/Bancontact

Bancontact - MrCashMet Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Betalen via PayPal

Makkelijk online betalen zonder bankpas? Met Paypal is het mogelijk betalingen over te maken enkel met behulp van een e-mail adres!

De kosten voor het betalen van Paypal nemen wij voor onze rekening: wij brengen dus geen extra kosten in rekening voor het betalen met PayPal.

Betalen in 3 of 4 rentevrije termijnen met Alma

Almapay - betaal in 3 of 4 termijnen\

Tot max. €4000,- voor zowel particulieren als zakelijke aankopen! (NL en BE)

Beschikbaar voor zowel particuliere als B2B aankopen in Nederland en België, met een minimum bedrag van 50 euro en een maximum bedrag van 4000 euro.

Het is mogelijk om achteraf of gespreid te betalen via onze partner Alma zonder een BKR-registratie. U hoeft bij Alma geen account aan te maken en kunt direct de eerste termijn afrekenen middels iDeal, Bancontact, Mastercard, Visa, American Express en veel meer. De veiligheid van de betalingen wordt gewaarborgd door Alma en haar dienstverleners. Alle transacties zijn beveiligd met 3D Secure.

Het unieke aan AlmaPay is dat deze betaalmethode zowel beschikbaar is voor particuliere als B2B aankopen in Nederland EN België.

Minimale en maximale bestedingen

 • Betalen in 3 delen: Enkel aankopen tussen €50 en €4000 komen in aanmerking voor betaling via Alma.
 • Betalen in 4 delen: Enkel aankopen tussen €50 en €4000 komen in aanmerking voor betaling via Alma.

Kosten

Klanten die via Alma in meerdere termijnen betalen, worden niet belast met extra kosten. Alma fungeert als beheerder van elektronische betalingen en verstrekt een digitaal certificaat dat geldt als bewijs van het bedrag en de datum van de transactie, volgens de regels vastgelegd in de artikelen 1316 en verder van het Burgerlijk Wetboek.

Annulering

Elke beëindiging van de Algemene Voorwaarden tussen de verkoper en de klant resulteert in de beëindiging van de Algemene Voorwaarden tussen Alma en de klant.

NOTYD Kopen op 30, 60 of 90 dagen factuur voor B2B (zakelijke aankopen) Nederland en België

NOTYD - kopen op factuur voor B2B

Nieuw voor zakelijke aankopen! Koop op factuur tot maximaal 10.000 euro!

Met NOTYD kunnen bedrijven snel en veilig online op factuur een aankoop doen. Wanneer je ervoor kiest om met NOTYD te betalen, dan ontvang je van NOTYD de factuur. Je ontvangt de factuur nadat je bestelling is verzonden, vanaf dat moment heb je 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Tegen een kleine vergoeding kan je de betaaltermijn zelfs eventueel verlengen tot 60 of 90 dagen! De eerste 30 dagen zijn dus volledig gratis en met de optie tot verlenging kan je de kosten mooi spreiden, perfect voor de cashflow en daarmee ideaal voor onze zakelijke klanten!

Wat is NOTYD ?

Nieuw, makkelijk en snel: Bestel nu en betaal later via NOTYD .

Met NOTYD betaal je gemakkelijk en veilig achteraf na 30 dagen. Om te betalen met NOTYD hoef je als onze klant enkel te bewijzen dat je een geregistreerd bedrijf bent, zoals registratie bij de KvK. Wanneer je wilt afrekenen in onze check-out en kiest voor NOTYD , voer je je bedrijfsgegevens in en verifieert NOTYD deze. NOTYD voert vervolgens een razendsnelle kredietcheck uit. Als laatste stap dien je de verkoop nog te verifiëren en krijg je een code in je e-mail die je in de check-out kunt invullen. Vervolgens krijg je van ons, Fitnesskoerier.nl. een factuur en via NOTYD het betaalverzoek om de order na 30 dagen te (laten) betalen aan NOTYD .

Tegen een kleine vergoeding kan je de betaaltermijn zelfs eventueel verlengen tot 60 of 90 dagen! De eerste 30 dagen zijn dus volledig gratis en met de optie tot verlenging kan je de kosten mooi spreiden, perfect voor de cashflow en daarmee ideaal voor onze zakelijke klanten!

NOTYD is onderdeel van Banking Circle.

Hoe betaal ik NOTYD ?

NOTYD zal het betalingsverzoek naar jou, de koper, e-mailen zodra de bestelling door de verkoper is verzonden. Het betalingsverzoek bevat de vervaldatum van uw factuur (afhankelijk van de geselecteerde voorwaarden) en de volgende bankrekeninggegevens:

 • Account: NOTYD
 • IBAN van NOTYD
 • Betalingskenmerk: vermeld in de e-mail met het betalingsverzoek

Waarom wordt mijn bestelling niet goedgekeurd?

NOTYD voert bij elke aankoop een fraude- en kredietcontrole uit. Als de gevraagde bedrijfsinformatie onjuist is ingediend, is het daarom waarschijnlijk dat we de vertegenwoordiger van de koper van het bedrijf niet kunnen identificeren en de bestel poging kunnen weigeren. Dit laatste zou ook kunnen gelden voor bedrijven die het kredietlimiet overschrijden. Voor alle bestelpogingen raden we ten zeerste aan om je volledige naam en zakelijke e-mailadres te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling en om bijnamen of afkortingen te vermijden.

Kan ik eerder betalen dan de vervaldatum?

Ja, het is mogelijk om eerder te betalen dan de vervaldatum van de factuur, mits u het betalingskenmerk gebruikt dat in het betalingsverzoek staat vermeld.

Moet ik een account aanmaken om NOTYD te gebruiken?

Nee, NOTYD vereist niet dat u een account aanmaakt voordat u de betaalmethode gebruikt.

Wat is het maximale bedrag dat ik met NOTYD kan bestellen?

De maximale bestelwaarde is afhankelijk van verschillende factoren, daarom kan niet één bedrag voor alle kopers worden bevestigd. De volgende factoren kunnen de kredietlimiet
bepalen:

● De beoordeling van externe kredietrapporten
● Je koopgeschiedenis bij NOTYD
● Je openstaande facturen met NOTYD
● De bestelwaarde in je winkelmandje

Kan ik meerdere bestellingen plaatsen bij NOTYD?

Ja, dit is mogelijk, zolang de kredietlimiet niet wordt overschreden.

Wat gebeurt er als ik NOTYD niet op tijd betaal?

Afhankelijk van de gekozen betalingstermijn, stuurt NOTYD je een herinnering om ervoor te zorgen dat je het betalingsverzoek niet mist. We raden je aan de betaling te verwerken voordat de vervaldatum is verstreken, om te voorkomen dat je aanmaningskosten ontvangt. Bij toepassing van meerdere aanmaningskosten komen eventuele incassokosten conform de betalingsvoorwaarden bij, evenals het risico dat NOTYD incassobureaus moet inschakelen

Betalen via Klarna (achteraf of in 3 termijnen)

Betaal Later

Klarna betaal achter of 3 termijnen

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth. Limieten voor deze betaalwijze: maximaal 4000 euro (limiet hangt af van diverse factoren en wordt door Klarna vast gesteld, bij vragen hierover dient u contact op te nemen met Klarna, zie hiervoor: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/)

Betaal in 3 delen

Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd. Limieten voor deze betaalwijze: maximaal 4000 euro (limiet hangt af van diverse factoren en wordt door Klarna vast gesteld, bij vragen hierover dient u contact op te nemen met Klarna, zie hiervoor: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/)

Klarna is beschikbaar voor particuliere klanten in Nederland en België.

Betalen na levering (Riverty, voorheen bekend als Afterpay)

Afterpay - RivertyRiverty voor Nederlandse consumenten (particulieren)

Riverty voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Riverty. Met de Riverty App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn Riverty kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Riverty. Het maximale orderbedrag bedraagt € 2500,00

Riverty voor Nederlandse bedrijven (zakelijke aankopen)

Riverty voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van Riverty. Riverty informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty . Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty. Het maximale orderbedrag bedraagt € 1000,00

Riverty voor Belgische consumenten

Riverty voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van Riverty ontvangt per e-mail. In de online omgeving My Riverty kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Riverty houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met Riverty . Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Riverty. Het maximale orderbedrag bedraagt € 1250,00

Indien het uw eerste bestelling met Riverty is, is het maximum bedrag waarbij u voor Riverty kunt kiezen 150 euro. Bent u al bekend bij Riverty? U kunt dan aankopen tot 500 euro betalen via Riverty.

Door te kiezen voor Riverty , gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Riverty België:

https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

Betaal met Visa of MastercardHet is nu ook mogelijk om via Multisafepay te betalen met uw MasterCard of Visa creditcard.

Wij rekenen geen kosten door voor het betalen met de creditcard (MasterCard of Visa).

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug.

Betalen in 3 termijnen met iDeal IN3 - geen BKR check en geen kosten

iDeal IN3

In 3 termijnen gespreid betalen 0% rente, geen kosten, zonder BKR

Wil je weten wat jouw bestedingslimiet is?

Maak dan een account aan bij iDeal IN3 en ontdek jouw bestedingslimiet! Ga naar: https://in3.payin3.nl/online/register

Wat is iDeal IN3

In3 - gespreid in 3x betalen

Je kent het wel: je wilt een goed product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je bij Fitnesskoerier.nl eenvoudig gespreid betalen zonder rente, extra kosten en zonder BKR toetsing

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn reken je direct af met ideal, de 2e termijn betaal je na 30 dagen en de laatste termijn betaal je na 60 dagen. Dit alles zonder enige rente of kosten! Je bestelling wordt natuurlijk wel al direct verzonden nadat je de eerste betaling met ideal hebt voltooid.

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag ,- en het maximale bestelbedrag € 3.000,- inclusief BTW.(vanaf 3/7/2023) 50,-

Stap 1:

Betalen met in3 is eenvoudig. Tijdens het bestelproces vragen wij je hoe je het liefst wilt betalen. Kies de optie in3. Wij voeren een supersnelle gegevenscontrole uit, en wanneer alles goed is dan maak jij het eerste deel over tijdens het afronden van je bestelling. In3 is alleen beschikbaar indien het factuur- en afleveradres gelijk zijn. Dit doet men om fraude te voorkomen.

Stap 2:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Geniet direct van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

iDeal IN3 Business - betaal in 3 termijnen voor zakelijke kopers (B2B)

iDeal IN3 business

iDeal in3 Business is de nieuwe betaalmethode in samenwerking met Rabobank waarmee je zakelijke aankopen in 3 delen kunt betalen, zonder rente of extra kosten! Je betaalt direct een derde deel. De tweede termijn betaal je binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen. Heel eenvoudig via iDEAL. Hiermee behoud je grip op je cashflow, loop je minder risico en heb je maximaal betaalgemak en flexibiliteit. iDeal in3 Business heeft een minimum aankoopbedrag van €150,- en een maximum aankoopbedrag van €30.000,-

Hoe werkt iDeal in3 Business?

Stap 1: Kies iDeal in3 als betaalmethode Kies in3 Business in de checkout van de webshop of als betaaloptie op een digitale factuur en doorloop het verificatieproces. Dit duurt slechts 2 minuten. Geef bij uw klantgegevens aan dat het om een zakelijke bestelling gaat.

Stap 2 - Betaling en verzending Betaal direct een derde deel van je bestelling. Deze wordt vervolgens door de verkoper verzonden.

Stap 3 - betaal je 2e en 3e termijn Binnen 30 dagen voldoe je de tweede betaling en binnen 60 dagen de derde betaling.

Snel en gemakkelijk!

Reken af, doorloop het verificatieproces en weet direct of jouw bestelling wordt goedgekeurd. Voor B2B klanten geldt een minimum van 150 euro en een maximum van 30.000 euro. Kredietwaardigheid wordt automatisch getoetst, dus u heeft gelijk duidelijkheid

Spraypay uitgesteld betalen

Betalen in termijnen (max. 36) met SprayPay

SprayPay biedt online gespreid betalen aan voor Nederlandse consumenten. Al in de checkout van een webshop kiest een online klant SprayPay, waarna de deelbetalingen op maandelijkse basis worden geïncasseerd van de bankrekening van de klant. Voordeel voor de klant is dat grotere aan kopen zo toch binnen handbereik komen.

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €10000,-. Spraypay is alleen beschikbaar voor particuliere consumenten en niet voor zakelijke aankopen op bedrijfsnaam.

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen.

Voor sommige categorieën zijn ook de looptijden 48 en 60 maanden beschikbaar. We willen namelijk niet dat de levensduur van het product korter is dan de looptijd.

Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Wil je berekenen wat jouw maximale te financieren bedrag is?

Ga naar https://www.spraypay.nl/maximaleaankoopbedrag/ en voer alle velden in. Spraypay maakt gelijk een berekening waarmee je kan zien of je in aanmerking komt en zo ja, wat jouw maximale te financieren bedrag is.

Ruimere betaaltermijnen

De standaard looptijden van de gespreid betalen via SprayPay zijn 12, 18, 24 en 36 maanden. Nu zijn daar 48 en 60 maanden aan toegevoegd. Dit maakt betalen via SprayPay toegankelijker en aantrekkelijker. De langere looptijden (48 en 60 maanden) zijn wel alleen mogelijk als de technische levensduur van de producten minstens zo lang is.

SprayPay zal voor je berekenen wat de maandlasten en rentekosten zullen bedragen. Bereken via de rekentool van Spraypay eenvoudig wat jouw maandlasten zullen bedragen: https://www.spraypay.nl/bereken-maandbedrag/

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 1. Inkomsten / lasten toets
 2. Identificatie met behulp van IDIN
 3. Overeenkomst digitaal accepteren
 4. Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.