Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Fitnesskoerier?

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop je betaald is natuurlijk je eigen keuze.

 

Betalen onder rembours - betalen bij levering


Betalen bij levering is natuurlijk wel zo veilig en vertrouwd. U kunt bij de aflevering betalen met contant geld. Je betaalt pas nadat de bestelling bij je thuis is afgeleverd.

De monteur heeft geen mobiele pin. Zorgt u er dus alstublieft voor dat het bedrag contant en zoveel mogelijk gepast bij u thuis aanwezig is. Ook kunt u het bedrag via internetbankieren overmaken als de monteur bij u thuis is.

Rembours is dus alleen bij installatie leveringen door onze eigen monteurs nog mogelijk. Bij standaard leveringen is dit niet meer mogelijk vanwege de vele andere betaalopties die er vandaag de dag zijn: achteraf via Afterpay, betalen in termijnen (IN3) etc. Ook vanwege de veiligheid van de chauffeurs zijn veel vervoerders gestopt met het aanbieden van rembourszendingen.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Voordeel is dat je de bestelling dan ook door een ander in ontvangst kan laten nemen omdat er niet meer betaald hoeft te worden bij de aflevering. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: Fitnesskoerier BV
rekeningnummer: NL51ABNA0492083649

Voor internationale betalingen:
IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes va n uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 

Hoe werkt iDEAL?


U plaatst een bestelling bij Fitnesskoerier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Fitnesskoerier wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via MrCash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Betalen via PayPal

Makkelijk online betalen zonder bankpas? Met Paypal is het mogelijk betalingen over te maken enkel met behulp van een e-mail adres!

De kosten voor het betalen van Paypal nemen wij voor onze rekening: wij brengen dus geen extra kosten in rekening voor het betalen met PayPal.

Betalen via Klarna (achteraf of in 3 termijnen)

Betaal Later

Klarna betaal achter of 3 termijnen

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth. Limieten voor deze betaalwijze: maximaal 4000 euro (limiet hangt af van diverse factoren en wordt door Klarna vast gesteld, bij vragen hierover dient u contact op te nemen met Klarna, zie hiervoor: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/)

Betaal in 3 delen

Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd. Limieten voor deze betaalwijze: maximaal 4000 euro (limiet hangt af van diverse factoren en wordt door Klarna vast gesteld, bij vragen hierover dient u contact op te nemen met Klarna, zie hiervoor: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/)

Klarna is beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Nederland en België.

 

Betalen na levering (Afterpay)

AfterpayAfterpay voor Nederlandse consumenten (particulieren)

AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. Het maximale orderbedrag bedraagt € 2500,00

Afterpay voor Nederlandse bedrijven (zakelijke aankopen)


AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. Het maximale orderbedrag bedraagt € 1000,00

AfterPay voor Belgische consumenten


AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay. Het maximale orderbedrag bedraagt € 1250,00

Indien het uw eerste bestelling met AfterPay is, is het maximum bedrag waarbij u voor AfterPay kunt kiezen 150 euro. Bent u al bekend bij AfterPay? U kunt dan aankopen tot 500 euro betalen via AfterPay.

Door te kiezen voor Afterpay, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Afterpay België:

https://www.afterpay.be/be/footer/betalen-met-afterpay/betalingsvoorwaarden

 

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

Betaal met Visa of MastercardHet is nu ook mogelijk om via Multisafepay te betalen met uw MasterCard of Visa creditcard.

Wij rekenen geen kosten door voor het betalen met de creditcard (MasterCard of Visa).

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug.

 

Betalen in 3 termijnen met IN3 - geen BKR check en geen kosten

In 3 termijnen gespreid betalen 0% rente, geen kosten, zonder BKR

Voor wie is in3 van toepassing

Deze betaalmethode is enkel beschikbaar voor Nederlandse klanten. In3 is vanaf juli 2021 alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Voor een eenmanszaak of VOF heeft dit geen gevolgen, u kunt immers op persoonlijke naam bestellen. Heeft u bijvoorbeeld een BV, dan kunt u helaas geen gebruik meer maken van IN3.

Wat is in3

In3 - gespreid in 3x betalen

Je kent het wel: je wilt een goed product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je bij Fitnesskoerier.nl eenvoudig gespreid betalen zonder rente, extra kosten en zonder BKR toetsing

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn reken je direct af met ideal, de 2e termijn betaal je na 30 dagen en de laatste termijn betaal je na 60 dagen. Dit alles zonder enige rente of kosten! Je bestelling wordt natuurlijk wel al direct verzonden nadat je de eerste betaling met ideal hebt voltooid.

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag € 100,- en het maximale bestelbedrag € 3.000,- inclusief BTW.

Stap 1:

Betalen met in3 is eenvoudig. Tijdens het bestelproces vragen wij je hoe je het liefst wilt betalen. Kies de optie in3. Wij voeren een supersnelle gegevenscontrole uit, en wanneer alles goed is dan maak jij het eerste deel over tijdens het afronden van je bestelling. In3 is alleen beschikbaar indien het factuur- en afleveradres gelijk zijn. Dit doet men om fraude te voorkomen.

Stap 2:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Geniet direct van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

 

Betalen in termijnen (max. 36) met SprayPay

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-. Spraypay is alleen beschikbaar voor particuliere consumenten en niet voor zakelijke aankopen op bedrijfsnaam.

Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

  1. Inkomsten / lasten toets
  2. Identificatie met behulp van IDIN
  3. Overeenkomst digitaal accepteren
  4. Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

'