Betaalmethoden

Hoe kan ik betalen bij Fitnesskoerier?

Om het betalen zo makkelijk en veilig mogelijk te maken, bieden wij de keuze uit een aantal betaalwijzen. De wijze waarop je betaald is natuurlijk je eigen keuze.

 

Betalen onder rembours - betalen bij levering


Betalen bij levering is natuurlijk wel zo veilig en vertrouwd. U kunt bij de aflevering betalen met contant geld. Je betaalt pas nadat de bestelling bij je thuis is afgeleverd.

De transporteur werkt (nog) niet met mobiele pinapparaten. Zorgt u er dus alstublieft voor dat het bedrag contant en zoveel mogelijk gepast bij u thuis aanwezig is.

Let op: wij gaan pas over tot verzending nadat wij per e-mail of telefoon bevestigd hebben gekregen dat u daadwerkelijk contant bij levering wenst te betalen. Helaas is het in de praktijk gebleken dat zendingen vaak geweigerd worden omdat de ontvanger niet wilt betalen. Dit brengt hoge onnodige kosten met zich mee. Daarom zullen wij altijd vooraf contact met u opnemen.

Voor een levering onder rembours rekenen wij een toeslag van € 4,95. Dit in verband met de hoge administratieve kosten welke door vervoerders in rekening worden gebracht.

De levertijd bij rembours bedraagt doorgaans altijd 1 extra werkdag.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

 

Ontvang extra korting indien je kiest voor vooruitbetalen via de bank. Betaal je vooruit via de bank, dan belonen wij jou direct met 1% korting over het gehele factuur bedrag.

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Voordeel is dat je de bestelling dan ook door een ander in ontvangst kan laten nemen omdat er niet meer betaald hoeft te worden bij de aflevering. Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: iVentures webconcepts
rekeningnummer: 49.20.83.649

Voor internationale betalingen:
IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

 

 

Ontvang extra korting indien je kiest voor vooruitbetalen via iDeal (Mollie). Betaal je vooruit via iDeal dan belonen wij jou direct met 1% korting over het gehele factuur bedrag.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes va n uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 

Hoe werkt iDEAL?


U plaatst een bestelling bij Fitnesskoerier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.
U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Fitnesskoerier wordt direct geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Betalen via MrCash/Bancontact

 

Ontvang extra korting indien je kiest voor vooruitbetalen via mrCash / Bancontact (Mollie). Betaal je vooruit via iDeal dan belonen wij jou direct met 1% korting over het gehele factuur bedrag.

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Betalen via PayPal

 

Makkelijk online betalen zonder bankpas? Met Paypal is het mogelijk betalingen over te maken enkel met behulp van een e-mail adres!

De kosten voor het betalen van Paypal nemen wij voor onze rekening: wij brengen dus geen extra kosten in rekening voor het betalen met PayPal.

Betalen met Paypal is mogelijk bij bedragen tot 1000 euro.

Betalen na levering (Afterpay)

 

AfterpayAfterpay voor Nederlandse consumenten (particulieren)


AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Afterpay voor Nederlandse bedrijven (zakelijke aankopen)


AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

AfterPay voor Belgische consumenten


AfterPay voert voor www.fitnesskoerier.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Indien het uw eerste bestelling met AfterPay is, is het maximum bedrag waarbij u voor AfterPay kunt kiezen 150 euro. Bent u al bekend bij AfterPay? U kunt dan aankopen tot 500 euro betalen via AfterPay.

Betalen met creditcard (MasterCard en Visa)

Betaal met Visa of MastercardHet is nu ook mogelijk om via Multisafepay te betalen met uw MasterCard of Visa creditcard.

Wij rekenen geen kosten door voor het betalen met de creditcard (MasterCard of Visa).

Betalen met uw creditcard is één van de veiligste methoden omdat uw aankopen direct verzekerd zijn. Heeft u betaald, maar wordt een product niet geleverd? Dan krijgt u van uw creditcardmaatschappij uw aankoopbedrag terug.