Over Fitnesskoerier

Over Fitnesskoerier - Fitnessartikelen, Crossfit en Krachtapparatuur

Fitnesskoerier is de online winkel voor zowel zakelijk als particuliere fitnessfreaks, personal trainers en sportschooleigenaren. Fitnesskoerier richt zich met name op fitnessmaterialen voor crossfit, krachtsport en functional training. Wij leveren een groot assortiment fitnessartikelen, crossfit materialen, krachtapparatuur, racks en benches en halters en gewichten. Onze materialen zijn zowel thuis te gebruiken maar zijn veelal ook geschikt voor professioneel gebruik in een commerciële omgeving, zoals een crossfitbox, bedrijfsfitness, PT studio, fysiopraktijk of sportschool.

Wij werken veel samen met diverse clubs en fysiopraktijken en werken bij grote zakelijke afnemers altijd met maatoffertes zodat wij u als professional de beste deal kunnen geven.

PT Essentials: affordable A-grade crossfit en fitnessgear

Het door Fitnesskoerier BV zelf geintroduceerde merk PT Essentials is een groot succes en het assortiment groeit sterk. PT Essentials staat voor betaalbare fitnessmaterialen voor betaalbare prijzen. Doordat wij alleen rechtstreeks aan de eindafnemer leveren, kunnen wij dezelfde kwaliteit als de A-merken leveren, maar dan stukken voordeliger. PT Essentials richt zich met name op de crossfit en functional fitness markt met onder andere halterstangen, bumperplates, halterschijven, plyo boxes, battlerope, gymringen, slamballen , professionele ronde dumbbells en hex style dumbbells en nog veel meer!

Onze missie:werkgelegenheid bieden op een prettige wijze waarbij iedereen zijn volle potentieel kan ontwikkelen. Geen 9-tot-5 mentaliteit maar hart voor de zaak. Een hecht team dat als hoofdfocus heeft: customer satisfaction. Nee, natuurlijk gaat niet alles perfect, maar men doet er alles aan om tot een perfecte beleving te komen, daar gaat het om. Korte lijnen, direct contact en geen bureaucratie. Bij ons bent u geen nummer.

Team Fitnesskoerier.nl

Ons enthousiaste team bestaat momenteel, naast de directie welke zich bezig houdt met de ontwikkeling van de website en het assortiment, uit 3 klantenservice medewerkers, 3 warehouse medewerkers, 3 buitendienst monteurs en een financiële medewerker die alle in- en verkoopboekingen verwerkt en controleert. Onze (vaste) klanten kennen iedereen bij naam en weten bij wie ze terecht kunnen. Geen kastje-naar-de-muur of bureaucratie, maar korte lijnen en persoonlijk contact. Dat werkt toch sneller, fijner en efficiënter. Bij ons bent u een naam en geen nummertje.

Fitnessblog en Social Media

Daarnaast zullen wij de site interessant houden door meer dan alleen informatie over onze fitnessartikelen weer te geven. Check daarom ook onze facebook en instagram pagina en de andere social media voor interessante artikelen en updates over Fitnesskoerier. Ook in ons fitnessblog zullen we regelmatig interessante artikelen plaatsen die meer informatie geven over fitness, training en fitnessmaterialen.

Erkend dealer, officiële garantie

Wij werken alleen met de officiële importeurs in Nederland, zodat je ook na de aankoop gegarandeerd bent voor een correcte dienstverlening en garantie. Wij zijn dan ook erkend dealer van alle door ons aangeboden fitnessmerken.

Wij zijn erkend dealer van onder andere de volgende A-merken fitnessapparatuur:

Ons kantoor en postadres:
Fitnesskoerier BV
Kerkenbos 1079-B
6546 BB Nijmegen

Ons (afhaal)magazijn:
Fitnesskoerier Warehouse
Kerkenbos 10-125
6546 BJ NijmegenFitnesskoerier.nl - kantoor en showroom
Fitness showroom Fitnesskoerier

Inschrijvingsadres KvK:
Fitnesskoerier BV
Kerkenbos 1079-B
6546 BB Nijmegen

KvK: 76715809
BTW-nummer: NL860770552.B01

Contact:
t: 024-645 1309 (Ma t/m Vrij van 09:00 tot 17:00)

e: [email protected]
w: www.fitnesskoerier.nl

Bankrekening:
Bank: ABN-AMRO
Ten name van: Fitnesskoerier BV
rekeningnummer: NL51ABNA0492083649

IBAN nummer: NL51ABNA0492083649
BIC: ABNANL2A