Betaal in 3 eenvoudige termijnen, zonder rente of kosten

In 3 termijnen gespreid betalen 0% rente, geen kosten, zonder BKR

Voor wie is in3 van toepassing

Deze betaalmethode is enkel beschikbaar voor Nederlandse klanten. In3 is enkel beschikbaar voor particuliere klanten (dus voor eenmanszaken en VOF zaken kan men gewoon op persoonlijke naam bestellen). Helaas accepteert IN3 geen zakelijke bestellingen meer, dus heeft men een BV, dan kan geen IN3 meer kiezen.

Nogmaals, voor een eenmanszaak of VOF kan men gewoon particulier bestellen, er is namelijk geen onderscheid tussen u en het bedrijf (natuurlijk en rechtspersoon). De factuur kunt u dus gewoon inboeken in uw administratie voor Btw-teruggave en eventuele afschrijvingen. Selecteer dan tijdens het afrekenen de optie dat u particulier besteld.

Voor een BV gaat dit helaas niet op en kan met helaas geen gebruik maken van IN3.

Wat is in3

In3 - gespreid in 3x betalen

Je kent het wel: je wilt een goed product kopen maar dat valt net buiten je budget. Of je moet een grote uitgave doen op het moment dat het even niet uitkomt. Vaak ga je dan voor het mindere alternatief. Dankzij in3 hoeft dat niet meer. Met in3 kun je bij Fitnesskoerier.nl eenvoudig gespreid betalen zonder rente, extra kosten en zonder BKR toetsing

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. De eerste termijn reken je direct af met ideal, de 2e termijn betaal je na 30 dagen en de laatste termijn betaal je na 60 dagen. Dit alles zonder enige rente of kosten! Je bestelling wordt natuurlijk wel al direct verzonden nadat je de eerste betaling met ideal hebt voltooid.

Wanneer je voor in3 kiest, dan kies je voor betalen in 3 termijnen tegen een rente van 0%. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag € 100,- en het maximale bestelbedrag € 3.000,- inclusief BTW.

Stap 1:

Betalen met in3 is eenvoudig. Tijdens het bestelproces vragen wij je hoe je het liefst wilt betalen. Kies de optie in3. Wij voeren een supersnelle gegevenscontrole uit, en wanneer alles goed is dan maak jij het eerste deel over tijdens het afronden van je bestelling. In3 is alleen beschikbaar indien het factuur- en afleveradres gelijk zijn. Dit doet men om fraude te voorkomen.

Stap 2:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Geniet direct van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

Wordt je order niet geaccepteerd?

Neem dan contact met ons op. Op basis van de door jou aangeleverde gegevens kan het zijn dat IN3 jou voor de eerste aankoop een limiet kan bieden welke niet toereikend is voor het gehele orderbedrag. Dit kunnen we dan voor je navragen. Bij een lager limiet bij de eerste order koop je gewoon vast het eerste deel. Heb je 2 termijnen netjes binnen de gestelde tijd voldaan? Gefeliciteerd! Vanaf nu heb je een limiet van 3000 euro incl. BTW bij IN3. Je kan nu mooi de rest kopen van die mooie fitnessmaterialen en apparaten welke je zo graag wilt hebben :) Neem contact met ons op via de telefoon op 024-6451309 of via de e-mail op [email protected]

 Betalen in 3 termijnen - In3