Roeitrainer

Roeitrainer kopen

Een roeitrainer kopen? Hier vindt je een ruim assortiment roeitrainers tegen voordelige prijzen. Iedere roeimachine wordt zelfs gratis thuis bezorgd. Kijk snel bij in onze winkel voor jouw nieuwe roeitrainer.

Heb je hulp nodig bij de keuze van een goede roeitrainer? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31-24-6451309 (ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00 uur).

Met je eigen roeitrainer kan je trainen wanneer het jou uitkomt. Naast roeitrainers vindt je bij Fitnesskoerier ook goede loopbanden, crosstrainers en spinbikes.

 

Waarom trainen met een roeitrainer


Met een roeimachine kan je goed trainen op conditie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is de roeitrainer ook erg effectief voor de toename van kracht. Roeien is een erg intensieve work-out voor met name je arm-spieren (biceps), schouderspieren, rugspieren en benen!

Roeitraining als warming-up


Wist je dat het trainen op een roeitrainer ook een zeer goede voorbereiding is als waring-up voor het krachtsporten of fitnessen? Doordat het hele lichaam wordt aangesproken met een roeitrainer, zal de kans op blessures aanzienlijk afnemen wanneer je voor iedere work-out een korte warming-up op de roeitrainer doet.

Lees hier meer over de eigenschappen van roeimachines >>

39 Producten