Zakelijke aankopen Fitnessmaterialen

Zakelijk Fitnessmaterialen kopenFitnessartikelen voor professionals

Fitnesskoerier levert ook aan professionele gebruikers zoals sportclubs, personal trainers, fysiotherapeuten en instellingen zoals de brandweer en politie. Graag maken wij ook voor u een passende offerte.

Heeft u interesse in onze producten en heeft u meerdere artikelen op het oog voor gebruik binnen uw bedrijf, praktijk of sportschool? Stuur ons dan een e-mail met daarin de artikelen en aantallen waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt deze e-mail sturen aan: info@fitnesskoerier.nl

Wij zullen onze uiterste best doen u een interessant aanbod te doen, zodat uw klanten snel gebruik kunnen maken van onze fitnessartikelen.

Fitnessapparatuur en materialen zakelijk kopen op factuur

Uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid tot het aankopen op factuur (14 dagen) zodat het aankoopproces lekker snel kan verlopen en de facturen in uw gebruikelijke facturen- en betaalproces mee kunnen gaan.

1) U heeft het afgelopen jaar al een succesvolle transactie met ons gedaan

Gefeliciteerd. U heeft in de afgelopen 12 maanden aangetoond een goede betaler te zijn. We hoeven geen toetsing te doen en we kunnen u direct leveren op factuur tot een maximaal krediet van 15.000 euro. Voor grotere bedragen zullen we wel een toetsing en krediet moeten aanvragen. Wij leveren u op factuur en u dient binnen 30 dagen de factuur netjes te voldoen.

2) U heeft de afgelopen 12 maanden nog geen succesvolle transactie met ons gedaan

Wij adviseren u om de eerste bestelling vooruit te betalen. Hiervoor hebben wij een positieve ervaring met uw bedrijf en zal daarna punt 1 van toepassing zijn. Als u niet vooruit wenst te betalen bij de eerste aankoop, dan dienen wij een krediet aan te vragen middels een toetsing. De kosten hiervan bedragen 25 euro.

We zullen uiteraard uw bedrijf voor uitlevering toetsen op kredietwaardigheid en indien er geen gekke zaken naar voren komen en wij groen licht krijgen van onze partner Atradius, zullen wij overgaan tot levering van uw bestelling. U dient vervolgens binnen 30 dagen na levering uw factuur te voldoen. Wel zo makkelijk! Neem contact met ons op via de telefoon (024-6451309 maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur) of via de e-mail (info@fitnesskoerier.nl) indien u graag op factuur materialen en / of fitnessapparaten wenst te bestellen. Onze medewerkers helpen u graag verder om de bestelling met u in orde te maken.

Professionele fitness- en krachtsportartikelen

Fitnesskoerier levert een breed gamma en fitness- en krachtsportartikelen voor iedere tak van fitness: body-building, aerobic fitness, crossfit of functional training. Wat jouw specialiteit ook is, Fitnesskoerier heeft de juiste artikelen voor iedere tak van fitness. Ook als je op zoek bent naar materialen voor Bootcamp zit je bij ons aan het juiste adres. Wil je advies over de producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31-(0)24-6451309.

PT Essentials, affordable A-grade crossfit and fitness gear

Met PT Essentials leveren wij een steeds uitgebreider assortiment trainingsmaterialen voor crossfit, functional training, bootcamp en krachtsport. De kracht is dat wij PT Essentials exclusief en alleen direct aan de eindafnemer verkopen. Doordat wij niet werken als groothandel en dus ook geen dealers en tussenhandelaren hebben, zijn wij in staat deze fitnessmaterialen van A-kwaliteit te leveren tegen prijzen die zeer scherp genoemd mogen worden, terwijl deze materialen 100% geschikt zijn voor intensief commercieel gebruik.

Professionele krachtapparatuur van Body-Solid

Naast ons uitgebreide professionele fitness en krachtsportartikelen zoals dumbbells, kettlebells, halterstangen en schijven, leveren wij ook een mooi programma semi-commerciele (studio's, fysiopraktijken en hotels) en volledig commerciele krachtapparatuur (sportscholen). Wij leveren onder andere de SteelFlex by Body-Solid Plate Loaded lijn, de ProClubline by Body-Solid (semi)commerciele krachtapparaten en de ProDualLine by Body-Solid volledig commerciele single-station krachtapparaten.

 

(Semi)commerciele cardio fitnessapparatuur

Natuurlijk leveren wij naast fitnessartikelen en krachtapparatuur ook een lijn cardiofitnessapparaten welke geschikt zijn voor semi-commercieel en volledig commercieel gebruik. Ook voor de zelfstandige sportscholen leveren wij een lijn cardio fitnessapparaten en interval trainers welke geschikt zijn voor volledig commercieel gebruik. Voor de semi en volledig commerciele markt werken wij met het merk Spirit Fitness welke met de 800, 850 en 900-series mooie oplossing voor de semi-commerciele en volledige commerciële gebruikers heeft.