Zakelijke aankopen Fitnessmaterialen

Zakelijk Fitnessmaterialen kopenFitnessartikelen voor professionals

Fitnesskoerier levert ook aan professionele gebruikers zoals sportclubs, crossfitboxes, personal trainers, fysiotherapeuten en instellingen zoals de brandweer en politie. Graag maken wij ook voor u een passende offerte. Uiteraard zijn er voor onze grotere zakelijke klanten interessante zakelijke kortingen mogelijk.

Trots op één van onze laatste projecten: Crossfit Hengelo, wat een geweldige box is dat geworden! Check de volgende link voor de materialen welke wij geleverd hebben:

https://www.crossfithengelo.nl/materialen/

Offerte op maat

Heeft u interesse in onze producten en heeft u meerdere artikelen op het oog voor gebruik binnen uw bedrijf, praktijk of sportschool?

1) Stuur ons dan een e-mail met daarin de artikelen en aantallen waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt deze e-mail sturen aan: [email protected]

2) Maak een account op onze website aan en plaats alle gewenste items in uw winkelwagen. Zo kunnen wij met u meekijken en direct een offerte maken. Dit is alleen mogelijk indien u een account heeft en ingelogd bent op onze website.

Wij zullen onze uiterste best doen u een mooi aanbod te doen, zodat uw klanten snel gebruik kunnen maken van onze fitnessartikelen.

Ter info: het recht op retour is niet van toepassing op zakelijke aankopen. De wettelijke zichttermijn van 14 dagen is alleen van toepassing op particuliere consumentenkoop.

Kopen op 30 dagen factuur met NOTYD

Levering aan Belgische ondernemers met BTW nummer

Bent u een Belgische ondernemen en heeft u een geldig BTW nummer, dan mogen wij u leveren tegen BTW 0% intracommunautair. Geef tijdens het afrekenen aan dat u een zakelijke klant bent en geef een geldig BTW nummer op. Ons systeem zal u dan automatisch BTW 0% toerekenen.

Uitvoer buiten de EU

Koopt u bij Fitnesskoerier fitnessapparaten en/of materialen en voert u deze uit naar buiten de EU? Dan zal Fitnesskoerier de BTW aan u terugbetalen zodra wij een gestempeld uitvoerdocument van u hebben ontvangen.

Professionele fitness- en krachtsportartikelen

Fitnesskoerier levert een breed gamma en fitness- en krachtsportartikelen voor iedere tak van fitness: body-building, aerobic fitness, crossfit of functional training. Wat jouw specialiteit ook is, Fitnesskoerier heeft de juiste artikelen voor iedere tak van fitness. Ook als je op zoek bent naar materialen voor Bootcamp zit je bij ons aan het juiste adres. Wil je advies over de producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31-(0)24-6451309.

PT Essentials, affordable A-grade crossfit and fitness gear

Met PT Essentials leveren wij een steeds uitgebreider assortiment trainingsmaterialen voor crossfit, functional training, bootcamp en krachtsport. De kracht is dat wij PT Essentials exclusief en alleen direct aan de eindafnemer verkopen. Doordat wij niet werken als groothandel en dus ook geen dealers en tussenhandelaren hebben, zijn wij in staat deze fitnessmaterialen van A-kwaliteit te leveren tegen prijzen die zeer scherp genoemd mogen worden, terwijl deze materialen 100% geschikt zijn voor intensief commercieel gebruik.

Professionele krachtapparatuur

Naast ons uitgebreide professionele fitness en krachtsportartikelen zoals dumbbells, kettlebells, halterstangen en schijven, leveren wij ook een mooi programma semi-commerciële (studio's, fysiopraktijken en hotels) en volledig commerciele krachtapparatuur (sportscholen). Wij leveren onder andere de Spirit Strenght serie, de SteelFlex Plate Loaded lijn, de ProClubline by Body-Solid (semi)commerciële krachtapparaten en de ProDualLine by Body-Solid volledig commerciële single-station krachtapparaten.

(Semi)commerciële cardio fitnessapparatuur

Natuurlijk leveren wij naast fitnessartikelen en krachtapparatuur ook een lijn cardiofitnessapparaten welke geschikt zijn voor semi-commercieel en volledig commercieel gebruik. Ook voor de zelfstandige sportscholen leveren wij een lijn cardio fitnessapparaten en interval trainers welke geschikt zijn voor volledig commercieel gebruik. Voor de semi- en volledig commerciële markt werken wij met het merk Spirit Fitness welke met de 800, 850 en 900-series mooie oplossing voor de semi-commerciële en volledige commerciële gebruikers heeft.