Crossfit Materialen Kopen

Crossfit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, sprinten en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in één specifiek sportonderdeel omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.

Materialen voor Crossfit

Crossfit is momenteel wellicht één van de meest populaire stromingen binnen de fitnesswereld en dat is niet voor niets: het combineert kracht met uithoudingsvermogen en conditie. Het is dus een echte totaalsport. Bij Fitnesskoerier vindt je exclusief het merk PT Essentials. PT Essentials levert A-grade materialen voor crossfit, maar tegen prijzen welke aanzienlijk lager zijn dan die van de overbekende A-merken. Hoe dit kan? PT Essentials wordt alleen rechtstreeks aan de afnemer geleverd. Er zijn dus geen dealer of extra schakels waardoor de prijzen simpelweg laag gehouden kunnen worden. De kwaliteit doet echter niets onder voor de bekende A-merken. Affordable A-grade Crossfit Gear!

PT Essentials levert zoals de naam al zegt die materialen die voor iedere crossfitbox van essentieel belang zijn. Denk hierbij onder andere aan: crossfit black bumperplates, crossfit halterstangen, houten crossfit plyo boxen, battleropes, kettlebells, crossfit rubberen vloerdelen, crossfit hex style dumbbells en houten crossfit gymringen.

Uiteraard leveren wij meer dan alleen PT Essentials. Wij zijn onder andere ook dealer van de in de crossfit wereld zeer bekende merken Crossmaxx, Concept2, Assault, Schwinn, Muscle-Power en Dynamax.

 Crossfit Rigs

Ook voor het van A tot Z inrichten van een sportruimte of crossfitbox ben je bij ons aan het juiste adres. Onder de merknaam PT Essentials fabriceren wij in Nederland met de modernste apparaten en het sterkste staal (maar liefst 4 mm wanddikte) de beste crossfit rigs welke simpelweg onverwoestbaar zijn. Deze crossfit rigs kan je natuurlijk helemaal zelf naar wens samen stellen en nadat we samen hebben bepaald hoe het rig eruit moet komen te zien, zullen we zelfs eerst een 3D tekening voor je laten maken. Zo weet je vooraf precies hoe jouw crossfit rig op maat eruit komt te zien.

249 Producten