Loopband kopen

Loopband kopen

Ben je op zoek naar een manier om snel calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren of effectief af te vallen? Dan kun je bij Fitnesskoerier een loopband kopen die past bij jouw doelstellingen en wensen. In ons assortiment vind je diverse loopbanden tegen voordelige prijzen.  Bovendien wordt jouw loopband gratis thuisbezorgd.

Gratis installatie van de loopband

Koop je een loopband bij Fitnesskoerier, dan zal deze altijd bij je thuis gebruiksklaar worden geinstalleerd tenzij anders vermeld bij het artikel.

Waarom een loopband kopen?

Een loopband kopen is de perfecte manier  om je uithoudingsvermogen te verbeteren.  Samen met de crosstrainer en de hometrainer behoort de loopband  tot de drie populairste cardio apparaten. In tegenstelling tot buiten hardlopen, ben je met een loopband niet afhankelijk van het weer en kun je op elk gewenst moment trainen. Daarnaast  beschikt de loopband over een dempende ondergrond waardoor je gewrichten minder klappen krijgen en de kans op blessures verkleind wordt.

Naast het verbeteren van je conditie kun je ook effectief afvallen met de loopband. Door hardlopen verbrand je calorieën, waardoor je vet verdwijnt en je meer beenspieren krijgt.  Een loopband kopen is dus een uitstekende investering.

Waarop moet je letten bij een loopband kopen?

Bij een loopband kopen is het belangrijk dat je vooraf het doel hebt bepaald. Wil je enkel je conditie verbeteren? Of wil je juist af van die overtollige kilo’s?  In ons assortiment vind je namelijk verschillende loopbanden met elk zijn eigen specificaties en functionaliteiten.

Een gevorderde en beginnende loper hebben vaak hele verschillende eisen bij een loopband kopen.  Wanneer je wat meer ervaring hebt, ben je misschien wel op zoek naar een loopband met meerdere specificaties zoals een grotere hellingshoek, een hogere maximum snelheid of een hartslagmeter. Als beginner heb je misschien genoeg aan een normale loopband zonder al die extra’s.  Ga dus eerst na aan welke specificaties je loopband moet voldoen en ga niet zomaar een loopband kopen.

Heb je nog weinig ervaring met een loopband? Bekijk dan eens de loopband training voor beginners.

Loopband kopen: welke kies ik?

In ons assortiment vind je verschillende topmerken op het gebied van loopbanden. We zetten hieronder enkele merken op een rij, waardoor we wellicht de keuze van een loopband kopen makkelijker voor je maken.

SOLE Fitness loopband *****

 SOLE Fitness biedt diverse modellen loopbanden van zeer hoge kwaliteit maar tegen zeer concurrerende prijzen aan. De loopbanden van SOLE fitness zijn in de V.S. niet voor niets al meedere keren tot beste koop verkozen. SOLE fitness loopbanden worden daarom ook met 5 uit de 5 sterren beoordeeld.

> Bekijk het assortiment loopbanden SOLE Fitness

 

Tunturi loopband ****

Tunturi loopbanden zijn zeer praktisch en optimaal om mee te trainen. Dankzij het fraaie ontwerp en duurzame materialen, ben je verzekerd van een kwalitatief uitstekend apparaat. De meeste loopbanden van Tunturi zijn voorzien van een i.Console zodat je een connectie kunt maken met je bluetooth apparaat.

Een hele mooie score met 4 uit de 5 sterren.

> Bekijk het assortiment loopbanden Tunturi

 

Een loopband kopen bij Fitnesskoerier

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij een loopband kopen? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 24 645 1309 (ma t/m vrij van 10.00 uur tot 17.00 uur) of stel je vraag in ons chatvenster en we zullen je zo goed en spoedig mogelijk helpen.

 

59 Producten