Fitnessblog

Wat heeft iedere PT Studio of Boutique gym nodig

Wat heeft iedere PT Studio of Boutique gym nodig

Natuurlijk is er enorm veel te krijgen en het een beloofd nog mooiere dingen dan het andere, maar de basics van een goede gym of studio staan en vallen met de basis. Wij geloven in de juiste combinatie kracht met HIIT training en komen op basis hiervan tot de volgende essentiële materialen.

Waarom je een Lat Pulldown nodig hebt

Waarom je een Lat Pulldown nodig hebt

Een lat pulldown is ontworpen om je rugspieren te trainen en ontwikkelen. De naam verwijst naar de lat-spier, lat is een afkorting van de lattissimus dorsi, de brede rugspier. De lat pulldown is een ideaal apparaat voor beginnende gebruikers die willen starten met het trainen van hun rug, omdat je er samengestelde trainingen mee kunt uitvoeren.

4 dingen die je moet doen na het sporten

  • Geplaatst op
  • Door Kaaha Geesaale
4 dingen die je moet doen na het sporten

Vind je het heerlijk om te sporten en ben je nu al een tijd écht goed bezig? Dan denk je misschien dat jou niets meer te leren valt. Maar geloof ons, er is altijd wel iets te leren. Dat hoeft niet alleen direct tijdens het sporten zo te zijn. Ook ná het sporten is er genoeg te leren en te beleven. Sterker nog: jouw gedrag ná het sporten is minstens zo belangrijk als tijdens het sporten. Daarom zetten we in dit artikel 4 dingen op een rijtje die je zeker moet doen na het sporten.

Snel resultaat in de sportschool boeken?

Snel resultaat in de sportschool boeken?

De meeste mensen hebben weinig geduld als ze in de sportschool beginnen. Het liefst zien ze zo snel mogelijk resultaat. Wachten tot ze éindelijk verschil zien aan hun lichaam en gewicht? Die tijd nemen ze liever niet. Die ongeduld zorgt er echter ook vaak voor dat de handdoek vroegtijdig in de ring wordt gegooid. Waarom zou je blijven sporten als het toch niet werkt? Die beredenering is echter onterecht.