Fitnessblog

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

De Airbike is een gemakkelijk, simpel en handig trainingsapparaat dat een uitstekende mogelijkheid biedt om het beste uit je trainingsroutine te halen. Op de Air Bike train je namelijk niet alleen je onderlichaam maar ook je bovenlichaam, zodat je een volledige lichaamstraining kunt krijgen.

Testresultaten van Sole Fitness loopbanden kwaliteit gaat boven flashy uiterlijk

Testresultaten van Sole Fitness loopbanden  kwaliteit gaat boven flashy uiterlijk

Sole Fitness is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, redelijk geprijsde loopbanden voor thuisgebruik en licht commercieel gebruik. Het merk onderscheidt zich onder andere door haar opvouwbare loopbanden, die van veel hogere kwaliteit zijn dan die van concurrerende merken. De opvouwbare loopbanden van Sole zijn stuk voor stuk gemaakt voor thuisgebruik, maar voelen toch aan als cardiotrainers voor gebruik in sportscholen. De TT8, de enige Sole loopband die niet opvouwbaar is, is nog robuuster en wordt geleverd met garanties voor licht commercieel en thuisgebruik.

24 uur Burpees voor Australie

  • Geplaatst op
  • Door Silvana Hoeberichts
24 uur Burpees voor Australie

De bosbranden in Australië kunnen je niet ontgaan zijn. De brandweerlieden en dieren die hier onder lijden, voor vechten en geen tijd hebben voor pauze, moeten worden gesteund!

Ik ga op zaterdag 18 januari 24 uur lang BURPEES maken om geld in te zamelen voor WildLife en Fireman. HELP MIJ!