Fitnessblog

Half rack versus full rack (power rack)

Half rack versus full rack (power rack)

Ben je geïnteresseerd in het opzetten of verbeteren van je homegym? Dan is investeren in een lifting rack een uitstekende manier om dat te doen. Het kiezen van het juiste rack kan echter een uitdaging zijn, vooral als je twijfelt tussen een half rack en een volledig rack, ook wel powerrack of powercage genoemd. Daarom helpen we je graag op weg.

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

De Airbike is een gemakkelijk, simpel en handig trainingsapparaat dat een uitstekende mogelijkheid biedt om het beste uit je trainingsroutine te halen. Op de Air Bike train je namelijk niet alleen je onderlichaam maar ook je bovenlichaam, zodat je een volledige lichaamstraining kunt krijgen.

Testresultaten van Sole Fitness loopbanden kwaliteit gaat boven flashy uiterlijk

Testresultaten van Sole Fitness loopbanden  kwaliteit gaat boven flashy uiterlijk

Sole Fitness is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, redelijk geprijsde loopbanden voor thuisgebruik en licht commercieel gebruik. Het merk onderscheidt zich onder andere door haar opvouwbare loopbanden, die van veel hogere kwaliteit zijn dan die van concurrerende merken. De opvouwbare loopbanden van Sole zijn stuk voor stuk gemaakt voor thuisgebruik, maar voelen toch aan als cardiotrainers voor gebruik in sportscholen. De TT8, de enige Sole loopband die niet opvouwbaar is, is nog robuuster en wordt geleverd met garanties voor licht commercieel en thuisgebruik.