Zakelijke klanten, sportclubs, fysiopraktijken en bedrijven

Fitnessartikelen voor professionals

Fitnesskoerier levert ook aan professionele gebruikers zoals sportclubs, personal trainers, fysiotherapeuten en instellingen zoals de brandweer en politie. Graag maken wij ook voor u een passende offerte.

Heeft u interesse in onze producten en heeft u meerdere artikelen op het oog voor gebruik binnen uw bedrijf, praktijk of sportschool? Stuur ons dan een e-mail met daarin de artikelen en aantallen waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt deze e-mail sturen aan: [email protected]

Wij zullen onze uiterste best doen u een interessant aanbod te doen, zodat uw klanten snel gebruik kunnen maken van onze fitnessartikelen.

Professionele fitness- en krachtsportartikelen

Fitnesskoerier levert een breed gamma en fitness- en krachtsportartikelen voor iedere tak van fitness: body-building, aerobic fitness, crossfit of functional training. Wat jouw specialiteit ook is, Fitnesskoerier heeft de juiste artikelen voor iedere tak van fitness. Ook als je op zoek bent naar materialen voor Bootcamp zit je bij ons aan het juiste adres. Wil je advies over de producten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer +31-(0)24-6451309.

Professionele krachtapparatuur van Body-Solid

Naast ons uitgebreide professionele fitness en krachtsportartikelen zoals dumbbells, kettlebells, halterstangen en schijven, leveren wij ook een mooi programma semi-commerciele (studio's, fysiopraktijken en hotels) en volledig commerciele krachtapparatuur (sportscholen). Wij leveren onder andere de SteelFlex by Body-Solid Plate Loaded lijn, de ProClubline by Body-Solid (semi)commerciele krachtapparaten en de ProDualLine by Body-Solid volledig commerciele single-station krachtapparaten.

 

(Semi)commerciele cardio fitnessapparatuur

Natuurlijk leveren wij naast fitnessartikelen en krachtapparatuur ook een lijn cardiofitnessapparaten welke geschikt zijn voor semi-commercieel en volledig commercieel gebruik. Ook voor de zelfstandige sportscholen leveren wij een lijn cardioapparaten welke geschikt zijn voor volledig commercieel gebruik.