Biller - B2B kopen op factuur - zakelijk kopen

Biller - B2B koop nu, betaal later betaalmethode

Biller - Zakelijk kopen op factuur

Koop op factuur tot maximaal 10.000 euro! Profiteer van een betaaltermijn van 30 dagen.

Tegen een zeer kleine vergoeding kan je de betaaltermijn zelfs eventueel verlengen tot 60 of 90 dagen! (respectievelijk 3 en 6 euro) De eerste 30 dagen zijn dus volledig gratis en met de optie tot verlenging kan je de kosten mooi spreiden, perfect voor de cashflow en daarmee ideaal voor onze zakelijke klanten!

Met Biller kunnen bedrijven snel en veilig online op factuur een aankoop doen. Wanneer je ervoor kiest om met Biller te betalen, dan ontvang je van Biller de factuur. Je ontvangt de factuur nadat je bestelling is verzonden, vanaf dat moment heb je 30 dagen de tijd om de factuur te voldoen.

Tegen een kleine vergoeding kan je de betaaltermijn zelfs eventueel verlengen tot 60 of 90 dagen! De eerste 30 dagen zijn dus volledig gratis en met de optie tot verlenging kan je de kosten mooi spreiden, perfect voor de cashflow en daarmee ideaal voor onze zakelijke klanten!

Wat is Biller?

Nieuw, makkelijk en snel: Bestel nu en betaal later via Biller.

Met Biller betaal je gemakkelijk en veilig achteraf na 30 dagen. Om te betalen met Biller hoef je als onze klant enkel te bewijzen dat je een geregistreerd bedrijf bent, zoals registratie bij de KvK. Wanneer je wilt afrekenen in onze check-out en kiest voor Biller, voer je je bedrijfsgegevens in en verifieert Biller deze. Biller voert vervolgens een razendsnelle kredietcheck uit. Als laatste stap dien je de verkoop nog te verifiëren en krijg je een code in je e-mail die je in de check-out kunt invullen. Vervolgens krijg je van ons, Fitnesskoerier, een factuur en via Biller het betaalverzoek om de order na 30 dagen te (laten) betalen aan Biller.

Tegen een kleine vergoeding kan je de betaaltermijn zelfs eventueel verlengen tot 60 of 90 dagen! De eerste 30 dagen zijn dus volledig gratis en met de optie tot verlenging kan je de kosten mooi spreiden, perfect voor de cashflow en daarmee ideaal voor onze zakelijke klanten!

Biller is onderdeel van Banking Circle.

Hoe betaal ik Biller?

Biller zal het betalingsverzoek naar jou, de koper, e-mailen zodra de bestelling door de verkoper is verzonden. Het betalingsverzoek bevat de vervaldatum van uw factuur (afhankelijk van de geselecteerde voorwaarden) en de volgende bankrekeninggegevens:

  • Account: Biller
  • IBAN van Biller
  • Betalingskenmerk: vermeld in de e-mail met het betalingsverzoek

LET OP: Betaal dus niet aan Fitnesskoerier maar maak de betaling over naar Biller.

Waarom wordt mijn bestelling niet goedgekeurd?

Biller voert bij elke aankoop een fraude- en kredietcontrole uit. Als de gevraagde bedrijfsinformatie onjuist is ingediend, is het daarom waarschijnlijk dat we de vertegenwoordiger van de koper van het bedrijf niet kunnen identificeren en de bestel poging kunnen weigeren. Dit laatste zou ook kunnen gelden voor bedrijven die het kredietlimiet overschrijden. Voor alle bestelpogingen raden we ten zeerste aan om je volledige naam en zakelijke e-mailadres te gebruiken bij het plaatsen van de bestelling en om bijnamen of afkortingen te vermijden.

Kan ik eerder betalen dan de vervaldatum?

Ja, het is mogelijk om eerder te betalen dan de vervaldatum van de factuur, mits u het betalingskenmerk gebruikt dat in het betalingsverzoek staat vermeld.

Moet ik een account aanmaken om Biller te gebruiken?

Nee, Biller vereist niet dat u een account aanmaakt voordat u de betaalmethode gebruikt.

Wat is het maximale bedrag dat ik met Biller kan bestellen?

De maximale bestelwaarde is afhankelijk van verschillende factoren, daarom kan niet één bedrag voor alle kopers worden bevestigd. De volgende factoren kunnen de kredietlimiet
bepalen:

● De beoordeling van externe kredietrapporten
● Je koopgeschiedenis bij Biller
● Je openstaande facturen met Biller
● De bestelwaarde in je winkelmandje

Kan ik meerdere bestellingen plaatsen bij Biller?

Ja, dit is mogelijk, zolang de kredietlimiet niet wordt overschreden.

Wat gebeurt er als ik Biller niet op tijd betaal?

Afhankelijk van de gekozen betalingstermijn, stuurt Biller je een herinnering om ervoor te zorgen dat je het betalingsverzoek niet mist. We raden je aan de betaling te verwerken voordat de vervaldatum is verstreken, om te voorkomen dat je aanmaningskosten ontvangt. Bij toepassing van meerdere aanmaningskosten komen eventuele incassokosten conform de betalingsvoorwaarden bij, evenals het risico dat Biller incassobureaus moet inschakelen