Calf Raise

De calfraise is een oefening welke zich specifiek richt op de kuiten en kan zowel met als zonder fitnessapparaten worden uitgevoerd. Vooral vergevordere sporters en bodybuilders hebben vaak de voorkeur voor het uitvoeren van de calf raise met apparaten zodat ze met hoge belastingen kunnen werken en alle energie kunnen richten op de kuiten zonder energie te verspillen aan andere gebieden (geisoleerde oefening).

Er zijn grof gezegd 2 soorten van calf raise apparaten: de seated calf raise, dus vanuit een zittende positie, en de standing calf raise (dus waarbij met gewoon overeind staat). Beide oefeningen richten zich echter wel op dezelfde spieren.

Ook sporters welke een sport beoefenen waarbij springkracht en sprintvermogen van groot belang zijn, zullen veel baat hebben bij goed ontwikkelde kuiten.
6 Producten
Body-Solid GSCR349 Seated Calf Raise
€535,00

Body-Solid GSCR349 Seated Calf Raise

Een combinatie van gebruiksvriendelijk ontwerp en geavanceerde biomechanische productie maken de Body-Solid GSCR349 Commercial Seated Calf Raise tot DE oplossing om de kuitspieren op de juiste manier aan te pakken voor een algemene ontwikkeling.

Body-Solid GSCL360 Squat en Calf
€825,00

Body-Solid GSCL360 Squat en Calf

De Body-Solid GSCL360 is ontworpen om massa en kracht in uw dijen, hamstrings, kuiten en onderrug te ontwikkelen. De GSCL360 is getest met een gewicht van meer dan 350 kilo. Kunt u nagaan wat u zelf qua kracht, massa en prestatie kunt bereiken!

PowerLine PSC43X Seated Calf Raise
€225,00

PowerLine PSC43X Seated Calf Raise

Deze Powerline PSC43X zittende calf raise is geschikt om uw kuiten te trainen. Dit toestel levert meer kracht en meer vermogen dan elk ander toestel uit zijn klasse. Het gewicht wordt overgedragen met een 1:3 ratio waardoor 50 kg. aan halterschijven ...

Steelflex Plate Loaded Seated Calf Raise
€745,00
premiumplus

Steelflex Plate Loaded Seated Calf Raise

Deze Plate Loaded Seated Calf Raise combineert het trainen met vrije gewichten en de veiligheid van een machinetraining. Het ideale toestel voor het trainen van de borstspieren!

Body-Solid ProClubline Series II Leg Press en Calf Raise
€3.295,00
premiumplus

Body-Solid ProClubline Series II Leg Press en Calf Raise

De Body-Solid ProClubline Series II Leg Press en Calf Raise is speciaal ontworpen om zich te concentreren op de kuiten, bilspieren, hamstrings en quads.

ProDualLine DCLPSF Leg & Calf Press Machine
€3.275,00
premiumplus

ProDualLine DCLPSF Leg & Calf Press Machine

De fantastische PRO DUAL Leg & Calf Press machine van Body-Solid is volledig professioneel inzetbaar en kenmerkt zich door de uiterst mooie afwerking en ovalen frames. Een ideale mix tussen kwaliteit en functionaliteit.

Deze Pro Dual is uitermate gesch