Proform

0 Producten
Loading...
Geen producten gevonden...

Proform Fitness Apparaten

Proform fitness apparatenProform®: het fitnessmerk voor de veeleisende sporter


Proform is het merk voor diegenen die op zoek zijn naar een fitness apparaat voor een serieuze en intensieve work-out.

Proform is toonaangevend op het gebied van innovatie en prestaties en is ’s wereld grootste fitnessmerk. Proform staat wereldwijd bekend voor het introduceren van de laatste innovaties en is wereldwijd marktleider op het gebied van aandrijfsystemen voor loopbanden, demping en crosstrainer technologie. Dank zij de technologische voordelen op het gebied van demping, elektronica en betrouwbaarheid, zijn de fitnessapparaten en loopbanden de eerste keuze geworden voor vele fitnessenthousiastelingen over de hele wereld.

De laatste jaren heeft Proform een complete lijn fitnessapparaten geïntroduceerd, bestaande uit hometrainers, crosstrainers, loopbanden en meer welke allemaal garant staan voor de meest effectieve work-out op de markt. Van de Proform SpaceSaver loopbanden tot alle andere hightech fitness apparaten, Proform blijft toonaangevend op het gebied van innovatie en techniek.

Wat je fitnessdoelen ook zijn, met Proform zal je deze doelen bereiken.

Proform - een goed fitnessmerk


De fitnessapparaten van Proform zijn betaalbare fitnessapparaten welke van een goede kwaliteit zijn. In de praktijk ligt het aantal klachten als gevolg van defecten erg laag bij de Proform Fitnessapparaten. Dit geeft het meest duidelijke aan dat het prima gesteld is met de kwaliteit van deze Proform fitnessapparaten.

Mocht er onverhoopt toch een defect op treden aan uw Proform fitnessapparaat, dan heeft u in Nederland 3 jaar recht op garantie en indien nodig, herstel aan huis. Dat is dus een jaar meer garantie dan bij vergelijkbare merken. Behalve dat de kwaliteit van de Proform fitnessapparaten goed is, is het met de service ook prima gesteld.

> Meer lezen over de fitnessmerken

Proform®: een fitnessmerk van ICON Health & Fitness


Proform fitness by ICON fitnessOpgericht in 1977, ICON Health & Fitness is de grootste ontwikkelaar ter, producent en marketeer ter wereld op het gebied van fitness apparaten voor thuisgebruik. ICON is het bedrijf achter enkele van de grootste merken op het gebied van fitness en fitnessapparaten, zoals Proform ®, Weider ® en Weslo ®.

De missie van ICON is altijd geweest: “First in fitness”. Met andere woorden, ICON heeft altijd als doel de nummer 1 op het gebied van home fitness te zijn. Deze missie heeft de afgelopen drie decennia geleid tot high-tech state-of-the art fitness apparaten en krachtsport artikelen.

Eén van de grootste recente innovaties is iFit live powered by GoogleMaps. iFit live biedt de gebruiker een complete interactieve fitnesservaring waardoor deze in staat wordt gesteld betere resultaten te behalen.