Flow Fitness

24 Producten

FLOW PHILOSOPHY

Zo beschrijft de Amerikaanse hoogleraar psychologie Csikszentmihalyi het ‘Flow’-gevoel. Een beschrijving die leidde tot de naam Flow Fitness. De quote beschrijft het gevoel ergens helemaal in op te gaan waardoor dit moeiteloos aan je voorbijgaat. Flow Fitness streeft ernaar fitnessproducten te ontwikkelen die dat ‘Flow’-gevoel mogelijk maken.

Het grootste doel van Flow Fitness is de conditie en gezondheid van de gebruiker verbeteren om zo de kwaliteit van leven te verhogen. Flow Fitness is een Nederlands fitnessmerk met een uitgebreid assortiment hoogwaardige fitnessproducten voor thuisgebruik. Door innovatieve producten te ontwikkelen én te produceren is Flow Fitness inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste thuisfitnessmerken op de Benelux markt.

Daarnaast exporteert Flow Fitness naar ruim tien verschillende landen. Het team van industrieel ontwerpers met een passie voor sport en design ontwerpt de producten van Flow Fitness en voorziet ze van een eigentijdse vormgeving. De producten van Flow Fitness onderscheiden zich door hun design, kwaliteit, comfort, duurzaamheid en gebruiksgemak.

AWARD WINNING COMPANY

Het Financieel Dagblad heeft Flow Fitness tot drie keer toe beloond met een Gazelle Award, als een van de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Groeien is voor Flow geen doel op zich, maar het gevolg van wat ze doen en hoe ze het doen. Voor Flow Fitness is het namelijk van groot belang dat we doen wat we beloven.