Showroom

71 Producten

Showroom en PT Studio Fitnesskoerier

Adres: Kerkenbos 1079-B, 6546BB, Nijmegen.

Hier kunt u zien welke fitnessmaterialen wij in onze studio cq. showroom hebben opgesteld, zodat u deze bij onze vestiging in Nijmegen kunt komen uitproberen. In onze showroom hebben we een selectie gemaakt uit die apparaten en materialen welke de meest waar voor je geld geven en welke het meest functioneel zijn. Zo kun je mooi zelf ideeën opdoen voor je eigen thuisfitness, PT Studio, bootcampclub, crossfitbox of bedrijfsfitness.

De showroom is momenteel geopend op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op verzoek is het eventueel ook mogelijk op zaterdag de apparaten te komen bekijken, dit in overleg en onder voorbehoud van beschikbaarheid van een medewerker.

Ons adres:

Kerkenbos 1079-B
6546 BB Nijmegen
T: +31-(0)24-6451309

Alle fitnessartikelen en apparaten mag je komen testen en uitproberen. Wat ons betreft kom je een uurtje sporten met de materialen om zeker te weten dat dit is wat je zoekt. Ook alle cardio fitnessapparaten welke wij in de showroom hebben geplaatst, mag u uitgebreid komen uitproberen.

We richten ons met name op fitness, krachtsport, personal training, bootcamp en crossfitmaterialen van PT Essentials. Wij willen u laten zien met welke basis artikelen je een zeer effectieve en veelzijdige studio, sportschool of crossfitbox kunt inrichten. Uiteraard is ons assortiment vele malen groter, maar onze fitnessstudio zal je zeker laten zien wat er allemaal mogelijk is. Graag helpen wij u met het inrichten van je crossfitbox of studio, door samen te bespreken wat de wensen zijn en zo een mooi passende aanbieding te kunnen maken.

Op het gebied van krachtsport zullen we ook een aantal halterbanken en krachtapparaten van body-solid gaan plaatsen, om zo te laten zien hoe je met een beperkte ruimte een volledig functionele homegym kunt samenstellen.

Wij leveren zowel materialen voor commercieel gebruik als volledig commerciele krachtapparaten en free weight rekken en kooien. Met andere woorden: voor iedere wens hebben wij het juiste assortiment.

Wilt u een studio, bedrijfsfitness of fitnessruimte van een hotel inrichten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs zodat we samen kunnen kijken hoe we uw ideale fitness kunnen samen stellen.