Waarom een olympische halterset kopen een goede investering is

Waarom een olympische halterset kopen een goede investering is

minuten lezen
In dit blog zullen we het hebben over complete haltersets en waarom het kopen van gewichten een van de beste investeringen is die je kunt doen als het gaat om je gezondheid en fitheid.

1: Geweldige ROI

Hoewel sportscholen handig zijn en je er alle benodigde apparatuur vindt, lopen de kosten voor maandelijkse lidmaatschappen aardig snel op. Misschien lijkt het niet zo veel als je naar de kosten per maand kijkt, maar vermenigvuldig dat maar eens met twaalf. Het wordt nog erger als je bedenkt dat je gezondheid en fitheid een levenslang goed is. Hoewel de sportschool natuurlijk veel meer apparatuur heeft voor gewichtheffen dan je ooit thuis zou hebben, kan een investering in kwaliteitsgewichten je veel geld besparen. Gewichten zijn praktisch onverwoestbaar, en olympische gewichten van een goede kwaliteit gaan een leven lang mee. Met een olympische halterset van 100 of 140 kg kun je je hele lichaam trainen, waardoor een lidmaatschap van een sportschool overbodig wordt. En dat bespaart je onnoemelijk veel geld in de komende jaren. Ja, het is op de korte termijn een grotere investering dan een lidmaatschap, maar dat loont zich sneller dan je denkt! 

2: Gemak dient de mens

Hoewel we weten dat sportscholen handig zijn omdat je je geen zorgen hoeft te maken over apparatuur, vinden wij toch dat er niets gaat boven thuistrainingen. Als je kwaliteitsapparatuur koopt voor krachttraining kun je genieten van je training wanneer je maar wilt. Tenslotte zijn er geen openingstijden. Ook het weer speelt niet langer een rol en je hoeft geen tijd te verspillen aan woon-werkverkeer of het zoeken naar een parkeerplaats. Dat betekent dat je minder excuses hebt om trainingen over te slaan, en dat betekent weer dat je vaker gaat trainen. Dat zal gegarandeerd meer resultaat opleveren. Je kunt bovendien thuis natuurlijk je favoriete nummers net zo hard spelen als je maar wilt, en dat is altijd een pluspunt!

3: Flexibiliteit

Jouw eigen sportstudio kent alleen jouw regels. Je kunt zelf je fitnessmaterialen en de trainingsstijl bepalen. Er is niemand die klaagt over het laten vallen van gewichten en er is niemand die vraagt hoeveel sets je nog hebt. Ja, gewichten en halters zijn essentieel voor alle homegyms, maar de rest is helemaal aan jou. En het mooist van alles is: je eigen studio volgt jouw budget. Als dat budget momenteel krap is kun je een springtouw aanschaffen in plaats van een loopband. Als je portemonnee het weer toelaat investeer je weer meer. De meeste apparatuur gaat lang mee. Je hoeft je dus niet te haasten, koop gewoon een olympische halterset van een goede kwaliteit en voor dit moment ben je klaar. 

Conclusie

Fitnesskoerier.nl verkoopt fitnessmaterialen zoals halterschijven, bumperplates en halterstangen tegen de scherpste prijzen. Bezoek onze site en ervaar het zelf. 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »