FreeForm

FreeForm is een goed alternatief voor de reeds bekende merken. Ben je niet gebonden aan de PM5 monitor van Concept (geen crossfit wedstrijd deelnemers)? Dan is Freeform een perfect en betaalbaar alternatief.
Perfecte apparatuur voor zowel de professionele sportschool als voor de serieuze thuisgebruiker. Freeform levert momenteel de Air Rower en de Ski Trainer. Machines gemaakt om tot het uiterste te gaan en perfect voor HIIT trainingen!

3 Producten
FreeForm Crossfit HIIT SkiTrainer
€819,00

FreeForm Crossfit HIIT SkiTrainer

Een High-End professionele SkiTrainer met een sublieme beweging. Een perfecte SkiTrainer voor de veeleisende thuissporter maar ook een perfecte SkiTrainer voor commercieel gebruik binnen bijvoorbeeld crossfitboxes, PT studio's, fysiopraktijken of instelli

FreeForm R2000 Air Rower - Roeier - Roeitrainer
€899,00

FreeForm R2000 Air Rower - Roeier - Roeitrainer

Een High-End professionele roeitrainer met een sublieme roei-ervaring. Een perfecte roeitrainer voor de veeleisende thuissporter maar ook een perfecte roeitrainer voor commercieel gebruik binnen bijvoorbeeld crossfitboxes, PT studio's, fysiopraktijken of

FreeForm Voetplaat voor Ski Trainer
€181,50

FreeForm Voetplaat voor Ski Trainer

Deze optionele voetplaat is voor de FreeForm Ski Trainer waarmee het een vrijstaande Ski Trainer wordt welke niet meer aan de wand bevestigd hoeft te worden.