FLOWIN

Flowin biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining: 'Friction Resistance Training'. Het Flowin trainingsconcept is in het leven geroepen door een groep van elite topsporters, waarbij de wrijving die ontstaat tijdens de uitvoering van de beweging weerstand creëert voor een effectieve workout.

De Friction Resistance Training wordt uitgevoerd op een Flowin Friction Plate. Met behulp van de workout pads kunnen bewegingen op het gladde oppervlak van de Friction Plate worden uitgevoerd, waarbij de core spieren stabiliseren om bewegingen beheerst te laten verlopen. De weerstand die u ervaart tijdens de oefening kan variëren door gebruik te maken van verschillende bewegingspatronen, contactpunten, snelheden en grootte van de beweging.


'Training from the inside out'


In tegenstelling tot veel fitnessapparaten, waarbij je veelal één spiergroep ‘geïsoleerd’ traint, richt Flowin zich op ‘geïntegreerde krachtoefeningen’. Met deze oefeningen train je niet slechts één spiergroep per keer, maar laat je meerdere spiergroepen effectief samenwerken.

5 Producten
FLOWIN PRO Slideboard inclusief pads
€279,00 €229,00
-18%

FLOWIN PRO Slideboard inclusief pads

De Flowin Pro is stevig, duurzaam en zeer geschikt voor commercieel gebruik. FLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining: “Friction Resistance Training”. Het FLOWIN® trainingsconcept is in het leven geroepen door ...

FLOWIN SPORT Slideboard incl. pads
€174,95 €149,00
-15%

FLOWIN SPORT Slideboard incl. pads

FLOWIN biedt een nieuwe, functionele en vooral praktische kijk op krachttraining: “Friction Resistance Training”. Het FLOWIN® trainingsconcept is in het leven geroepen door een groep van elite topsporters, waarbij de wrijving die ontstaat tijdens de ...

FLOWIN Pad Kit - Set met Flowin Pads
€47,95

FLOWIN Pad Kit - Set met Flowin Pads

Extra set van 5 pads voor de knieën (1x), handen (2x) en voeten (2x)

FLOWIN Push-up Bars
€52,95

FLOWIN Push-up Bars

Speciale push-up bars voor met een Flowin Slideboard.

FLOWIN PRO MINI Slideboard met pads
€224,95 €199,00
-12%

FLOWIN PRO MINI Slideboard met pads

Het formaat van de FLOWIN PRO MINI (98 x 68,5cm) zorgt ervoor dat deze weinig ruimte in beslag neemt en makkelijk is mee te nemen. De FLOWIN PRO MINI is stevig, duurzaam en geschikt voor commercieel gebruik.