Ultimateinstability Aquabag Transparant maat M
€139,95
Of koop in 3 termijnen Van €46,65

Ultimateinstability Aquabag Transparant maat M

Nieuw: Transparante versie van de bekende Aquabag (Home Edition) Deze uitvoering van de Aquabag is bedoeld voor thuis gebruik en dankzij het transparante materiaal zie je het water bewegen in de Aquabag! ...Meer informatie
Ultimate Instability Aquabag Transparant maat M

Nieuw: Transparante versie van de bekende Aquabag (Home Edition)

Deze uitvoering van de Aquabag is bedoeld voor thuis gebruik en dankzij het transparante materiaal zie je het water bewegen in de Aquabag!

Maak kennis met een nieuwe manier van trainen waarbij ‘hydro inertia’ (traagheid van het water) een grote rol speelt. Dankzij de traagheid van het water ontstaat er veel instabiliteit tijdens training. Bij de Aquabags zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor sluiten de oefenvormen in bijvoorbeeld revalidatietrajecten veel specifieker aan bij daadwerkelijke sportbeoefening en situaties in het dagelijks leven.

Tijdens training met de Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden. Hierdoor train je niet alleen je grote spiergroepen, maar ook al die spieren die je normaal gemakkelijk vergeet. Doordat het water in de Aquabags zich vrij verplaatst, wordt de uitvoering en lichaamshouding automatisch gecorrigeerd als deze niet helemaal juist is.

De Aquabags dragen sterk bij tot het verbeteren van proprioceptie en lichaamswaarneming doordat de instabiele gedragingen van het water vragen om een perfecte focus en correctie van het lichaam. Aquabags bieden een ongekend scala aan mogelijkheden; gooien, slingeren, smijten, stoten. Het gewicht is aan te passen voor elk niveau, wat het trainen uitvoerbaar maakt voor alle doelgroepen en leeftijden. Aquabags zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten. Daarnaast is het product een uitkomst voor sportverenigingen en een must voor elke fanatieke (top)sporter.

  • De Aquabag tranasparant is er alleen in maat M
  • M: Ø 20 cm / L 65 cm / 25 kg max
  • inclusief pompje
  • inclusief oefenposter

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Video

Bekijk een video over de Aquabag Transparant maat M


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »