Muscle-Power MP1056 Houten PLYOBOX 20 - 24 - 30 inch -14%
€149,95 €129,00
Of koop in 3 termijnen Van €43,00

Muscle-Power MP1056 Houten PLYOBOX 20 - 24 - 30 inch

Deze houten Plyobox is kantelbaar waardoor er met drie verschillende hoogtes kan worden getraind. Plyometrisch trainen vergroot je explosieve kracht. Hoger of verder springen, sneller starten, harder slaan, beter schoppen, deze vorm van functional fi... ...Meer informatie
Muscle Power Houten Plyo Box 20-24-30 Inch


Plyometrisch trainen vergroot je explosieve kracht. Hoger of verder springen, sneller starten, harder slaan, beter schoppen, deze vorm van functional fitness zorgt ervoor dat je gaat als een speer.

Meer controle, meer kracht.

Het doel van plyometrisch trainen is het beheersen van de impact op je gewrichten als je landt en het vergroten van je (sprong-)kracht. Plyometrische bewegingen stellen spieren in staat een maximale kracht te leveren in een zo kort mogelijke tijd. Plyometrisch trainen is ook een vorm van functioneel trainen. Je imiteert dus de bewegingen die je veel bij je favoriete sport nodig hebt.

De Plyo Boxen zijn het perfecte gereedschap om plyometrisch te trainen en je explosieve kracht flink toe te laten nemen. Jump, Jump al little higher!

Doordat deze houten Plyobox kantelbaar is en de zijden van de box verschillende afmetingen hebben, kan je met drie verschillende hoogtes trainen, namelijk:

  • 30 inch = 76,2 cm
  • 24 inch = 61 cm
  • 20 inch = 50,8 cm

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »