Tunturi

Tunturi FitnessapparatenTunturi New Fitness is al ruim 90 jaar het innovatieve en betrouwbare merk voor thuis fitness en professionele fitnessapparatuur. Maak kennis met het ruime aanbod aan hometrainers, spinning bikes, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, krachttrainers en fitness accessoires.

Gebruiksvriendelijk, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Wat uw trainingsniveau ook is en welke eisen u ook stelt aan fitness apparatuur, in onze productlijnen vindt u altijd wat u zoekt.

Tunturi heeft naast de fitnessapparaten voor thuisgebruik ook een uitgebreide en betaalbare collectie professionele apparaten welke zich perfect lenen voor gebruik bij bijvoorbeeld instellingen, hotels, fysiotherapeuten en studio's.

Naast de zeer hoge kwaliteit van Tunturi, is het design van deze Tunturi fitnessapparaten altijd een lust voor het oog. Combineer dit design met hoogwaardige functies zoals een bluetooth verbinding en geavanceerde fitnessprogramma's, en je hebt een fitnessapparaat van ongekend niveau!
2 Producten
Tunturi Vloermat 227 x 90 cm
€43,95

Tunturi Vloermat 227 x 90 cm

Met deze beschermmat van 200 x 92 cm van Tunturi is uw vloer beschermd tijdens trainingen en de mat zorgt voor demping van het geluid van Fitnessapparaten. De afmeting maakt deze mat perfect voor loopbanden.

Tunturi Battlerope opberghaak (storage hook)
€16,95

Tunturi Battlerope opberghaak (storage hook)

Als battle ropes op de grond blijven liggen zijn het echte benen-brekers. Met deze Tunturi Battle Rope Opberghaak kunnen de battle ropes netjes worden opgehangen voor later gebruik. De Opberghaak wordt geleverd inclusief schroeven en pluggen.