Bokshandschoenen

25 Producten

Hammer Boxing Bokshandschoenen

Hammer hanteert bij de handschoenen de onderstaande productlijnen:

Level 3 - FIGHT
Voor Pro's, door Pro's - de level 3 bokshandschoenen staan voor pure prestaties. Er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen waardoor dit zeer duurzame bokshandschoenen zijn wat zich uit in: perfecte krachtoverbrenging, veiligheid en ongekende prestaties!

Level 2 - TRAINING
De naam spreekt voor zich en zijn perfect als trainingshandschoen. Deze handschoenen zijn de ideale combinatie van professionaliteit en boksen voor het plezier vanaf de eerste seconde dat je ze draagt. Ook deze handschoenen zijn zeer duurzaam gemaakt en garanderen een lange levensduur.

Level 1 - FIT(NESS)
Recreatief boksen of boksen als onderdeel van je fitness  work-out routine. Daar zijn deze handschoenen perfect voor!

Bokshandschoenen zijn in diverse gewichten te krijgen. Dit gewicht wordt gemeten in Ounces (1 Ounce = ca. 38,35 gram). Welke maat u nodig heeft, heeft dus niets met de grootte van uw handen te maken. Weet u niet welke handschoen u nodig heeft? Gebruik dan onderstaande rekensom als richtlijn:

Reken op 1 Ounce per 5 kilo lichaamsgewicht. De handschoenen worden in gewichten in stappen van 2 Ounce geleverd, dus afronden is noodzakelijk. Stel: u bent 60 kg; 60 kg delen door 5 = 12. Het voor u geschikte gewicht is dus een handschoen van 12 Ounce.