Loopband BH Fitness Kopen

1 Producten

Een loopband van BH Fitness - een goede keuze!


De loopbanden van BH Fitness bieden u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. In de prijsopbouw van onze loopbanden vindt u een duidelijke toename in opties, kwaliteit en design. Alle loopbanden worden in Spanje ontworpen door een uitgebreid team van topontwerpers met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van fietsen en fitnessapparatuur. Ook al bieden onze topmodellen meer opties dan welk merk dan ook, de verkoopprijs blijft binnen een zeer betaalbaar budget.

Behalve bovenstaande voordelen zijn wij trots om u te melden dat BH Fitness pionier is op het gebied van groene technologie. Zo wordt in het complete ontwikkelingsproces rekening gehouden met het milieu. Er wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van ruwe materialen, zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede producten en wij voorzien onze loopbanden van speciaal ontwikkelde motoren met groene technologie. Deze motoren zijn extra zuinig en gaan uiterst efficient om met het vermogen om bij te kunnen dragen aan een gezonde leefomgeving.

Een loopband van BH Fitness kenmerkt zich door kwaliteit, het zeer lage percentage defecten en de geavanceerde functionaliteiten, zoals de draadloze Bluetooth 4.0 verbinding met uw smartphone of tablet.