Loopband kopen

40 Producten
Assault AirRunner Loopband
€5.999,00 €4.169,00
premium -31%

Assault AirRunner Loopband

De Assault AirRunner is de elite onder de loopmachines welke een high intensity workout in een klein jasje verpakt. De naam zegt eigenlijk al genoeg: het voelt aan als lopen op lucht, maar dan met een stevige kick! Deze loopband is anders dan alle lo...

VirtuFit TR100 Loopband
€549,00

VirtuFit TR100 Loopband

De VirtuFit TR-100 loopband heeft een draagvermogen van 120 kg en een motor met een continu vermogen van 2 pk en een piekvermogen van 4 pk.

Sole Fitness F85 Loopband
€2.295,00 €2.069,00
premium -10%

Sole Fitness F85 Loopband

De Sole Fitness F85 loopband, wellicht de sterkste opklapbare loopbans ter wereld! De sterke 4 pk continu motor biedt snelheden tot 20 km/u en valt onder de categorie semi-commercieel.

Nautilus T628 Performance Black Loopband
€1.999,00
premium

Nautilus T628 Performance Black Loopband

De Nautilus T628 is een krachtpatser met grote prestaties: belastbaar tot 160 kg, een loopoppervlakte van maar liefst 152,4 x 50,8 cm, een 3,5 pk continu sterke motor en de mogelijkheid om via bluetooth te koppelen met uw smart device.

VirtuFit TR200i Loopband
€799,00

VirtuFit TR200i Loopband

De 75 kg zware loopband is zeer stabiel, vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en heeft een sterke geruisloze motor met een continue vermogen van 2,5 pk.

Sole Fitness F63 Loopband
€1.449,00
premium

Sole Fitness F63 Loopband

De Sole Fitness F63 levert ongelooflijke prestaties voor een zeer betaalbare prijs. De 3 PK Continu sterke motor biedt een uitdagende training met een snelheid tot 18 km/u en een helling welke in 15 standen instelbaar is.

VirtuFit Pro Elite HiiT Running Loopband - Curved Treadmill
€2.599,00
premium

VirtuFit Pro Elite HiiT Running Loopband - Curved Treadmill

De VirtuFit Pro Elite HiiT Running Cruved Loopband past zich aan op jouw snelheid in plaats van andersom zoals bij de traditionele gemotoriseerde loopbanden. Dit is ideaal voor fanatieke hardlopers en gevorderde sprinters die bij het veranderen van de sne

Schwinn 530i Loopband
€1.599,00 €1.499,00
premiumplus -6%

Schwinn 530i Loopband

Kwaliteit zonder concessies: 10 jaar garantie op de motor en frame! Als u op zoek bent naar een combinatie van trainingsplezier, veel opties en veel waarde voor uw geld dan hoeft u niet verder te zoeken, de Schwinn 530i loopband is de juiste keuze.

Sole Fitness F80 Loopband
€1.995,00 €1.795,00
premium -10%

Sole Fitness F80 Loopband

De Sole F80 loopband is in de VS beoordeeld als de beste loopband binnen zijn prijsklasse, zowel door consumenten zelf als door consumentenorganisaties vergelijkbaar met de consumentenbond.

Crossmaxx Runner PRO Curved Crossfit Loopband
€4.419,00 €4.179,00
premium -5%

Crossmaxx Runner PRO Curved Crossfit Loopband

De Crossmaxx® Runner PRO is een commerciële, niet-gemotoriseerde loopband die is ontworpen voor sporters om op hun maximale capaciteit te sprinten. De gebogen loopbandbasis zorgt voor een echte, natuurlijke loopbeweging.

VirtuFit TR-900i  Elite Loopband
€1.499,00
premium

VirtuFit TR-900i Elite Loopband

Deze unieke loopband is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en geschikt voor intensief gebruik. De sterke 3 pk motor, het 150 kg belastbare gewicht en het grote loopvlak van 153 x 55 cm, bieden je een unieke hardloop ervaring.

Sole Fitness F65 Loopband
€1.795,00
premium

Sole Fitness F65 Loopband

De SOLE F65 loopband is de nieuwe verbeterde versie van de zeer populaire SOLE F63 loopband. In de V.S. komt de SOLE F65 als "simpelweg de beste" uit de bus


Loopband kopen

Ben je op zoek naar een manier om snel calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren of effectief af te vallen? Dan kun je bij Fitnesskoerier een loopband kopen die past bij jouw doelstellingen en wensen. In ons assortiment vind je diverse loopbanden tegen voordelige prijzen.  Bovendien wordt jouw loopband gratis thuisbezorgd.

Gratis installatie van de loopband

Koop je een loopband bij Fitnesskoerier, dan zal deze altijd bij je thuis gebruiksklaar worden geinstalleerd tenzij anders vermeld bij het artikel. Bij vrijwel alle loopbanden is het mogelijk deze op etage te installeren. Onze monteur zal de loopband dan samen met de koper op de gewenste etage plaatsen en daar gebruiksklaar voor u monteren. Wilt u de loopband liever zelf monteren? Geen probleem, wij belonen u dan met een gratis onderlegmat.

Waarom een loopband kopen?

Een loopband kopen is de perfecte manier  om je uithoudingsvermogen te verbeteren.  Samen met de crosstrainer en de hometrainer behoort de loopband  tot de drie populairste cardio apparaten. In tegenstelling tot buiten hardlopen, ben je met een loopband niet afhankelijk van het weer en kun je op elk gewenst moment trainen. Daarnaast  beschikt de loopband over een dempende ondergrond waardoor je gewrichten minder klappen krijgen en de kans op blessures verkleind wordt.

Naast het verbeteren van je conditie kun je ook effectief afvallen met de loopband. Door hardlopen verbrand je calorieën, waardoor je vet verdwijnt en je meer beenspieren krijgt.  Een loopband kopen is dus een uitstekende investering.

Waarop moet je letten bij een loopband kopen?

Bij een loopband kopen is het belangrijk dat je vooraf het doel hebt bepaald. Wil je enkel je conditie verbeteren? Of wil je juist af van die overtollige kilo’s?  In ons assortiment vind je namelijk verschillende loopbanden met elk zijn eigen specificaties en functionaliteiten.

Een gevorderde en beginnende loper hebben vaak hele verschillende eisen bij een loopband kopen.  Wanneer je wat meer ervaring hebt, ben je misschien wel op zoek naar een loopband met meerdere specificaties zoals een grotere hellingshoek, een hogere maximum snelheid of een hartslagmeter. Als beginner heb je misschien genoeg aan een normale loopband zonder al die extra’s.  Ga dus eerst na aan welke specificaties je loopband moet voldoen en ga niet zomaar een loopband kopen.

Heb je nog weinig ervaring met een loopband? Bekijk dan eens de loopband training voor beginners.

Loopband kopen: welke kies ik?

In ons assortiment vind je verschillende topmerken op het gebied van loopbanden. We zetten hieronder enkele merken op een rij, waardoor we wellicht de keuze van een loopband kopen makkelijker voor je maken.

SOLE Fitness loopband *****

 SOLE Fitness biedt diverse modellen loopbanden van zeer hoge kwaliteit maar tegen zeer concurrerende prijzen aan. De loopbanden van SOLE fitness zijn in de V.S. niet voor niets al meedere keren tot beste koop verkozen. SOLE fitness loopbanden worden daarom ook met 5 uit de 5 sterren beoordeeld.

> Bekijk het assortiment loopbanden SOLE Fitness

 

Tunturi loopband ****

Tunturi loopbanden zijn zeer praktisch en optimaal om mee te trainen. Dankzij het fraaie ontwerp en duurzame materialen, ben je verzekerd van een kwalitatief uitstekend apparaat. De meeste loopbanden van Tunturi zijn voorzien van een i.Console zodat je een connectie kunt maken met je bluetooth apparaat.

Een hele mooie score met 4 uit de 5 sterren.

> Bekijk het assortiment loopbanden Tunturi

 

Een loopband kopen bij Fitnesskoerier

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij een loopband kopen? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 24 645 1309 (ma t/m vrij van 10.00 uur tot 17.00 uur) of stel je vraag in ons chatvenster en we zullen je zo goed en spoedig mogelijk helpen.