Loopband kopen

29 Producten
Sole Fitness F63 Loopband
€1.495,00
premium

Sole Fitness F63 Loopband

De Sole Fitness F63 levert ongelooflijke prestaties voor een zeer betaalbare prijs. De 3 PK Continu sterke motor biedt een uitdagende training met een snelheid tot 18 km/u en een helling welke in 15 standen instelbaar is.

Assault AirRunner Loopband
€5.999,00 €4.499,00
-25%

Assault AirRunner Loopband

De Assault AirRunner is de elite onder de loopmachines welke een high intensity workout in een klein jasje verpakt. De naam zegt eigenlijk al genoeg: het voelt aan als lopen op lucht, maar dan met een stevige kick! Deze loopband is anders dan alle lo...

Sole Fitness F85 Loopband
€2.295,00
premium

Sole Fitness F85 Loopband

De Sole Fitness F85 loopband, wellicht de sterkste opklapbare loopbans ter wereld! De sterke 4 pk continu motor biedt snelheden tot 20 km/u en valt onder de categorie semi-commercieel.

Nautilus T628 Performance Black Loopband
€1.999,00
premium

Nautilus T628 Performance Black Loopband

De Nautilus T628 is een krachtpatser met grote prestaties: belastbaar tot 160 kg, een loopoppervlakte van maar liefst 152,4 x 50,8 cm, een 3,5 pk continu sterke motor en de mogelijkheid om via bluetooth te koppelen met uw smart device.

SPIRIT fitness XT385 Loopband
€1.895,00
premium

SPIRIT fitness XT385 Loopband

De Spirit XT385 is zeer geschikt voor zeer intensief thuisgebruik tot wel 5 uur per dag! Deze loopband is bijna geruisloos, zelfs tijdens het hardlopen.

Sole Fitness F80 Loopband
€1.995,00
premium

Sole Fitness F80 Loopband

De Sole F80 loopband is in de VS beoordeeld als de beste loopband binnen zijn prijsklasse, zowel door consumenten zelf als door consumentenorganisaties vergelijkbaar met de consumentenbond.

Finnlo TECHNUM IV USB Loopband
€1.399,00 €1.099,00
premiumplus -21%

Finnlo TECHNUM IV USB Loopband

Maak kennis met de lang verwachte nieuwe TECHNUM loopband met USB aansluiting. De spectaculaire nieuwe vormgeving en 5" display zorgen voor een welkome aanvulling thuis om uw favoriete hardloopschema in uw eigen tijd en ruimte voort te zetten.

Sole Fitness F65 Loopband
€1.795,00
premium

Sole Fitness F65 Loopband

De SOLE F65 loopband is de nieuwe verbeterde versie van de zeer populaire SOLE F63 loopband. In de V.S. komt de SOLE F65 als "simpelweg de beste" uit de bus

BH Fitness MEDIRUN Safety Loopband Model 2017
€1.099,00
premiumplus

BH Fitness MEDIRUN Safety Loopband Model 2017

De BYG6463 MEDIRUN Safety Loopband is ideaal voor mensen met een gereduceerde mobiliteit of oudere mensen door de toevoeging van twee rails voor veiligheid en comfort tijdens het trainen.

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband
€1.195,00
premiumplus

XTERRA Trail Racer 3.0 Loopband

Deze stijlvolle, stevige loopband is zeer comfortabel en zorgt ervoor dat u langer zult trainen. Het extra zachte loopvlak minimaliseert de impact waardoor de druk op uw gewrichten vermindert.

SPIRIT fitness CT850 Loopband Commercieel
€4.350,00
premium

SPIRIT fitness CT850 Loopband Commercieel

De Spirit loopband CT850 is een erg betaalbare professionele loopband die precies doet wat u verwacht van een professionele loopband. Het superzware stalen frame en aluminium console maken deze loopband tegen alles bestand!

SPIRIT fitness XT685 Loopband
€2.295,00
premium

SPIRIT fitness XT685 Loopband

De XT685, het topmodel van de SPIRIT fitness XT serie. Onder andere door het sterke frame is de XT685 dan ook bestand tegen zeer intensief thuisgebruik of licht commercieel gebruik tot 5 uur per dag.


Loopband kopen

Ben je op zoek naar een manier om snel calorieën te verbranden, je conditie te verbeteren of effectief af te vallen? Dan kun je bij Fitnesskoerier een loopband kopen die past bij jouw doelstellingen en wensen. In ons assortiment vind je diverse loopbanden tegen voordelige prijzen.  Bovendien wordt jouw loopband gratis thuisbezorgd.

Gratis installatie van de loopband

Koop je een loopband bij Fitnesskoerier, dan zal deze altijd bij je thuis gebruiksklaar worden geinstalleerd tenzij anders vermeld bij het artikel. Bij vrijwel alle loopbanden is het mogelijk deze op etage te installeren. Onze monteur zal de loopband dan samen met de koper op de gewenste etage plaatsen en daar gebruiksklaar voor u monteren. Wilt u de loopband liever zelf monteren? Geen probleem, wij belonen u dan met een gratis onderlegmat.

Waarom een loopband kopen?

Een loopband kopen is de perfecte manier  om je uithoudingsvermogen te verbeteren.  Samen met de crosstrainer en de hometrainer behoort de loopband  tot de drie populairste cardio apparaten. In tegenstelling tot buiten hardlopen, ben je met een loopband niet afhankelijk van het weer en kun je op elk gewenst moment trainen. Daarnaast  beschikt de loopband over een dempende ondergrond waardoor je gewrichten minder klappen krijgen en de kans op blessures verkleind wordt.

Naast het verbeteren van je conditie kun je ook effectief afvallen met de loopband. Door hardlopen verbrand je calorieën, waardoor je vet verdwijnt en je meer beenspieren krijgt.  Een loopband kopen is dus een uitstekende investering.

Waarop moet je letten bij een loopband kopen?

Bij een loopband kopen is het belangrijk dat je vooraf het doel hebt bepaald. Wil je enkel je conditie verbeteren? Of wil je juist af van die overtollige kilo’s?  In ons assortiment vind je namelijk verschillende loopbanden met elk zijn eigen specificaties en functionaliteiten.

Een gevorderde en beginnende loper hebben vaak hele verschillende eisen bij een loopband kopen.  Wanneer je wat meer ervaring hebt, ben je misschien wel op zoek naar een loopband met meerdere specificaties zoals een grotere hellingshoek, een hogere maximum snelheid of een hartslagmeter. Als beginner heb je misschien genoeg aan een normale loopband zonder al die extra’s.  Ga dus eerst na aan welke specificaties je loopband moet voldoen en ga niet zomaar een loopband kopen.

Heb je nog weinig ervaring met een loopband? Bekijk dan eens de loopband training voor beginners.

Loopband kopen: welke kies ik?

In ons assortiment vind je verschillende topmerken op het gebied van loopbanden. We zetten hieronder enkele merken op een rij, waardoor we wellicht de keuze van een loopband kopen makkelijker voor je maken.

SOLE Fitness loopband *****

 SOLE Fitness biedt diverse modellen loopbanden van zeer hoge kwaliteit maar tegen zeer concurrerende prijzen aan. De loopbanden van SOLE fitness zijn in de V.S. niet voor niets al meedere keren tot beste koop verkozen. SOLE fitness loopbanden worden daarom ook met 5 uit de 5 sterren beoordeeld.

> Bekijk het assortiment loopbanden SOLE Fitness

 

Tunturi loopband ****

Tunturi loopbanden zijn zeer praktisch en optimaal om mee te trainen. Dankzij het fraaie ontwerp en duurzame materialen, ben je verzekerd van een kwalitatief uitstekend apparaat. De meeste loopbanden van Tunturi zijn voorzien van een i.Console zodat je een connectie kunt maken met je bluetooth apparaat.

Een hele mooie score met 4 uit de 5 sterren.

> Bekijk het assortiment loopbanden Tunturi

 

Een loopband kopen bij Fitnesskoerier

Kom je er nog niet helemaal uit en heb je hulp nodig bij een loopband kopen? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 24 645 1309 (ma t/m vrij van 10.00 uur tot 17.00 uur) of stel je vraag in ons chatvenster en we zullen je zo goed en spoedig mogelijk helpen.