Massagestick

5 Producten
Triggerpoint The GRID STK massagestick
€34,95

Triggerpoint The GRID STK massagestick

De GRID STK is de eerste hand-held foam roller voorzien van het gepatenteerde GRID® 3-dimensionale oppervlakte welke de doorbloeding van de onderhuidse weefsels verbetert, wat resulteert in gezondere weefsels en een verbeterde mobiliteit.

SKLZ Accustick
€21,95

SKLZ Accustick

De SKLZ accustick is de ideale toevoeging voor, na of gedurende een training. Met de specifiek ontwikkelde rondingen en hoeken kunnen alle spieren en drukpunten worden bereikt en behandeld door middel van massage.

Gymstick Massage Roller
€19,90

Gymstick Massage Roller

De Gymstick Massageroller is een roller met daaraan twee massage bollen voor een actieve massage die spanning wegneemt en de bloedsomloop stimuleert. De massage roller onderscheid zich door functionaliteit en duurzaamheid.

Triggerpoint The GRID STK X massagestick
€39,95
showroom

Triggerpoint The GRID STK X massagestick

De GRID STK X is de eerste hand-held foam roller voorzien van het gepatenteerde GRID® 3-dimensionale oppervlakte welke de doorbloeding van de onderhuidse weefsels verbetert, wat resulteert in gezondere weefsels en een verbeterde mobiliteit.

SKLZ Accuroller verstelbare massageroller
€39,95 €29,95
-25%

SKLZ Accuroller verstelbare massageroller

Er is nog een betere manier voor het uitvoeren van Triggerpoint Self Myofascial Release massage. Met de SKLZ Accuroller masseer je vrijwel iedere plek op het lichaam. Deze verstelbare massage roller bevat massage ballen die in verschillende volgordes...


Massagestick kopen

Last van pijnlijke spieren. triggerpoints en verklevingen? Ga deze knopen en andere pijnlijke plekken in de spieren te lijf met een massagestick. Met een massagestick ben je in staat zelf een diepgaande sportmassage uit te voeren zodat de pijntjes snel verlicht zullen worden,

Waarom een massagestick gebruiken


Een massage-stick is ideaal om te gebruiken zowel voor als na het sporten. SMR zorgt voor een betere doorbloeding en zal gespannen spieren weer laten ontspannen, waardoor pijntjes en klachten worden voorkomen en verholpen.

Massagesticks en hardlopen


De massage stick is ook bijzonder geschikt voor hardlopers, omdat de stick perfect op ieder deel van het been kan worden ingezet. Dat wil niet zeggen dat de stick alleen perfect voor het onderlichaam is. Deze massage stick kan evengoed worden ingezet voor het masseren van de schouder, nek en armen.