Airbike Kopen

Schwinn is de pioneer op het gebied van ventilator aangedreven interval trainers, welke daarom ook wel Airbikes worden genoemd. Er zijn vele andere merken op de markt verschenen maar er is er geen enkele die de Schwinn AirDynes Airbike weet te evenaren. Schwinn is niet voor niets als sinds jaar en dag de absolute marktleider op het gebied van high intensity interval trainers en het is daarom niet verwonderlijk dat het juist de Schwinn AirDyne is welke je in praktisch iedere crossfitgym ziet staan. Nothing beats the best!

Nadat de AirDyne jarenlang alleen voor de proffessionele markt is ontwikkeld, heeft Schwinn het assortiment uitgebreid met een aantal modellen zodat de AirDyne ervaring nu ook thuis te beleven is. Het assortiment hiervan is uitgebreid met het topmodel voor thuis, de Schwinn AirDyne AD6. Daarnaast heeft Schwinn ook de AD2 op de markt gebracht, een instapmodel voor lichter thuisgebruik met een zeer voordelig prijskaartje.

Naast de Schwinn zijn er vandaag de dag meer merken met Airbikes. Ook deze airbikes van onder andere Assault en Tunturi kan je natuurlijk ook hier bij Fitnesskoerier.nl kopen.
4 Producten
Schwinn AD8 Airdyne HIIT trainer Airbike
€1.499,00
premiumplus

Schwinn AD8 Airdyne HIIT trainer Airbike

Verbreek alle HIIT records met de professionele Schwinn Airdyne AD8. Het originele en wereldberoemde concept van Schwinn is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar. Volledig professioneel inzetbaar.

Schwinn AD2 AirDyne HIIT trainer | Airbike
€699,00 €599,00
-14%

Schwinn AD2 AirDyne HIIT trainer | Airbike

Het instapmodel voor zowel revalidatie en een progressieve crossfit HIIT ervaring bij u thuis. Het originele en wereldberoemde (en vaak gekopieerde) concept van Schwinn is nu ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Schwinn AD6 Airdyne HIIT trainer Airbike
€1.099,00 €999,00
premiumplus -9%

Schwinn AD6 Airdyne HIIT trainer Airbike

De uitgebreide Schwinn AIRDYNE AD6 is geschikt voor zowel revalidatie en een progressieve crossfit HIIT ervaring bij u thuis.

Schwinn AD8 Airdyne Wind Diverter
€39,95

Schwinn AD8 Airdyne Wind Diverter

Voorkom dat de wind afkomstig van het schoepenwiel van de Schwinn AirDyne AD8 AirBike in je gezicht wordt geblazen met de Schwinn AD8 Wind Diverter.