Fitnessblog

Basisbeginselen van de olympische halterstang

Basisbeginselen van de olympische halterstang Hoeveel mensen hebben wel eens een halterstang gebroken? Dat was de vraag die bij ons opkwam toen we weer eens iemand hoorde vertellen over een gebroken halterstang. Als jij ook wel eens een halterstang hebt gebroken ben je zeker niet de enige. Veel mensen denken bij de aanschaf van een olympische halterstang niet echt na over het type dat ze aanschaffen of de kwaliteit ervan.

Creëer je eigen crossfit ruimte

Creëer je eigen crossfit ruimte Wil jij thuis je eigen crossfit ruimte creëren? Een goed idee! Je eigen crossfit ruimte is handig. Het is er nooit druk, je hoeft er niet naartoe, er staan geen mensen te wachten bij de apparaten, er zijn geen vervelende mensen en je bespaart natuurlijk op maandelijkse abonnementskosten.

Als je besluit te stoppen met een fitness abonnement en je eigen crossfit ruimte wilt maken zul je daar al snel veel voordelen van ondervinden. Het kost in het begin wel wat en misschien moet je eerst even sparen, maar wat je kwijt bent zal minder zijn dan je waarschijnlijk denkt. Ga er niet direct van uit dat je perse een bepaald merk crossfit apparatuur nodig hebt omdat dat ook in de fitnessschool staat. De lijst van apparaten die je nodig hebt voor je eigen crossfit ruimte is helemaal niet zo lang en de apparaten uit een fitness school hoef je helemaal niet aan te schaffen.

Probeer er van het begin af aan op te letten de juiste uitrusting samen te stellen zodat je workouts direct vanaf het begin productief zijn. Koop altijd een uitrusting van goede kwaliteit - niet alleen omdat je veilige crossfit apparatuur wilt, maar ook omdat je niet steeds weer hetzelfde wilt kopen. Met andere woorden, probeer niet te besparen door slechte apparatuur aan te schaffen want het gaat snel kapot of je zult er al snel niets meer aan hebben.