De Octane Trifecta HIIT toestellen - Ontdek de voordelen voor jouw studio

De Octane Trifecta HIIT toestellen - Ontdek de voordelen voor jouw studio

minuten lezen
Met de nieuwste Octane Ro roeier is de Trifecta HIIT serie compleet. Naast de roeier heb je de de Airdyne ADX & de Max Trainer MTX. Stuk voor stuk de bruutste HIIT machines op de markt. Maar wat maakt de Trifecta Serie zo speciaal? Als we de toestellen gaan bekijken hebben ze allemaal een aantal gemeenschappelijke kenmerken.

Met de nieuwste Octane Ro roeier is de Trifecta HIIT serie compleet. Naast de roeier heb je de de Airdyne ADX & de Max Trainer MTX. Stuk voor stuk de bruutste HIIT machines op de markt.

Maar wat maakt de Trifecta Serie zo speciaal? Als we de toestellen gaan bekijken hebben ze allemaal een aantal gemeenschappelijke kenmerken.

 

Octane Trifecta & HIIT

De toestellen zijn allemaal gebaseerd op High Intensity Interval training. Dat is een combinatie van kort maar krachtige explosieve en rustige intervallen waarbij de focus voornamelijk ligt op zoveel mogelijk calorieën op een zo kort mogelijke tijd verbranden. De Trifecta serie geeft een extra dimensie aan deze manier van trainen omdat alle drie de toestellen een full-body workout geven. Zo ga je je trainingen optimaliseren & effectiever maken. Zowel richting totale calorie verbruik als body-toning voor je hele lichaam.

 

Fitnesstoestellen met luchtweerstand

Alle drie maken ze gebruiken een weerstandssysteem op lucht. Het grote voordeel hierbij is dat je niveau's als het ware oneindig zijn. Des te harder jij gaat, des te meer weerstand ga je genereren. Langs de andere kant is het ook net lekker rustig. Wil er even inkomen, alle spieren losgooien of dien je net te revalideren (voornamelijk op de Airdyne ADX) dan is die luchtweerstand ook ongelooflijk soepel. 

Zowel de Max Trainer als Ro Roeier gebruiken ook nog een manuele verstelbare magneetrem. Dit laat je toe progressief de weerstand op te voeren of in small group trainingen net zoals bij Spinning lessen een tandje bij te steken.

 

Multigrip Handgrepen

Koppel de full-body workout aan de unieke Multigrip Handlebars en creëer afwisseling in je training. En leg daarbovenop meer focus op bepaalde spiergroepen. Zo kan je kiezen om even enkel je lower-body focus te geven bij de Max Trainer MTX of Airdyne ADX. Bij de Octane Ro roeier kan je dankzij de handvaten meer focus op je latissimus dorsi & obliques zetten. Deze handvaten en manier van bewegen is uniek op een roeier. In onderstaand filmpje zie je de unieke beweging goed.

 

Fitness op groene stroom

De Octane Ro heeft een eigen generator terwijl de MTX & ADX gebruik maken van kleine batterijen. Verbruiksvriendelijke toestellen die bovendien gemakkelijk overal geplaatst kunnen worden gezien je niet me stroomkabels moet werken.
Veel ruimte hebben de toestellen sowieso niet nodig. Door het compacte design kan je ze overal zetten. Bovendien kan de Ro roeier makkelijk recht gezet worden als je klaar bent met trainen.

 

 

Hiit in de studio of bootcamp

De Octane Trifecta reeks is uiterst geschikt voor studio's, bootcamps, bedrijfsfitness, ... Hun robuuste frame, makkelijke interface en het ergonomische design zorgen voor de ideale cardio-apparatuur voor jouw klanten of personeel. Met een vleugje kracht en het HIIT concept kan je snel & effectief je lichaam en geest resetten terwijl je optimale resultaten haalt. Koppel de Trifecta reeks aan een aantal van onze meest populaire accessoires en je bent helemaal vertrokken.

Heb je vragen? Heb je interesse in één van de toestellen en of test jij de toestellen zelf graag eens uit?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »