Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

minuten lezen
De Airbike is een gemakkelijk, simpel en handig trainingsapparaat dat een uitstekende mogelijkheid biedt om het beste uit je trainingsroutine te halen. Op de Air Bike train je namelijk niet alleen je onderlichaam maar ook je bovenlichaam, zodat je een volledige lichaamstraining kunt krijgen.

Assault Fitness Airbike Pro versus de Assault AirBike Elite

In onderstaande blog bekijken we de verschillen tussen de Air Bikes van Assault Fitness.

De Airbike is een gemakkelijk, simpel en handig trainingsapparaat dat een uitstekende mogelijkheid biedt om het beste uit je trainingsroutine te halen. Op de AirBike train je namelijk niet alleen je onderlichaam maar ook je bovenlichaam, zodat je een volledige lichaamstraining kunt krijgen. Als je een AirBike in huis hebt hoef je niet meer naar buiten - ook niet tijdens een eventuele nieuwe corona uitbraak - en kun je op elk moment veilig trainen.

Assault Bike Airbike - info voor de gebruiker

Naast het feit dat een AirBike en veiliger keuze biedt dan wielrennen kun je er ook je been-, hart-, buik- en armspieren mee versterken en strakker maken. Maar hij biedt nog meer verschillende voordelen. Het gebruik van een AirBike kan namelijk ook je cardiovasculaire gezondheid verbeteren, zelfs als je hem slechts 30 minuten gebruikt. Trainen met dit apparaat versterkt ook je onderlichaam en je benen en laat je hamstrings, quadriceps en kuiten groeien. Het gebruik ervan is daarnaast een uitstekende manier om snel calorieën te verbranden.

Assault Fitness produceert elite fitnessapparatuur met een range van loopbanden tot roeiers en fietsen. De AirBikes van Assault Fitness zijn geproduceerd met een robuust stalen frame en bieden vele functies en specificaties die handig zijn voor je training. De Airbikes ondersteunen verschillende krachtniveaus en bieden een alles-in-één apparaat voor totale lichaamstraining met de veiligheid en het gemak van thuis trainen.

De Assault Airbike Pro

De AssaultBike Pro is een nieuwe hybride fanbike die is ontwikkeld met het oog op onderhoudsarme duurzaamheid. Dit apparaat is het resultaat van het innovatieve ontwerp van de originele Assault AirBike in combinatie met de hoogwaardige, versterkte innovaties van het Elite-model. De Airbike Pro maakt gebruik van luchtweerstand en geavanceerde techniek om automatisch op maat te schalen naar hoe zwaar je wilt gaan. De Pro heeft een robuust stalen frame dat alle ondersteuning en duurzaamheid biedt die je nodig hebt, terwijl het comfortabele gewatteerde zadel, de handig geplaatste voetsteunen en de ondersteunende handgrepen een gebruiksvriendelijke rit creëren.

Vergeleken met de Elite (55” x 26” x 55”), heeft de Pro met 50” x 24” x 51” een compacter ontwerp en bevindt hij zich qua gewicht tussen de Classic (96 lbs) en de Elite (139 lbs). Het heavy-duty stalen frame geeft stevige ondersteuning en balans, verder ondersteund door de versterkte stalen pedalen. Elk scharnier heeft 20 afgedichte patroonlagers, terwijl er ook een afgedichte trapas is om het apparaat te beschermen tegen vuil, zweet, enz. De Pro heeft tevens vier verstelbare stabilisatievoeten voor extra ondersteuning.

De Assault AirBike Elite

Net als de Assault AirBike Classic benadrukt het Elite-model een volledig stalen constructie. Dit model is geüpgraded met een omvangrijker frame (139 lbs tegenover 96 lbs), massief stalen cranks, een nieuwe aluminium zadelpen/slider, een grotere ergonomische stoel (max. gebruikersgewicht 159 kilo) en een ultramodern ISIS splined systeem voor de aandrijflijn (riemaandrijving). Het apparaat heeft afgedichte patroonlagers in elk draaipunt, van de vliegwielen en pedalen tot de trapas en de verbindingsarmen, waardoor het betrouwbaar is, niet wiebelt en geen onderhoud nodig heeft. De AirBike Elite heeft tevens een industriële poedercoating en een geïntegreerd windscherm.

De Elite heeft dezelfde console als de Pro, dus je voelt niet alleen de resultaten van een goede workout, je zult al trainend ook de wetenschap erachter kunnen begrijpen. De Air Bike Elite is gebouwd om nadruk te leggen op intervaltraining met hoge intensiteit vanwege zijn tijdefficiëntie en effectiviteit bij het verkrijgen van blijvende snelheid en uithoudingsvermogen. Met de Elite heb je een optie voor het inschakelen of isoleren van je boven- en onderlichaam, evenals de vaardigheid om vooruit of achteruit te trappen.

Assault AirBike - algemene info

De Assault AirBike vindt bijna elk element van de gewone fanbike opnieuw uit en herontwikkelt deze, van de framestructuur tot de crank, pedalen, monitor en meer. Het ventilatorwiel ondersteunt een zeer vloeiende beweging en kan voldoen aan ieders energieniveau. Met deze Airbike met hoogwaardige pedalen en andere solide onderdelen kun je een onbeperkt aantal workouts uitvoeren. Het apparaat heeft ook een verstelbare stoel die geschikt is voor iedereen - je kunt zelfs de hoek aanpassen voor meer comfort.

Ook kenmerkend voor de Airbike zijn de bewegende armbars die zijn gemaakt van dikke stalen buizen. Die kunnen zelfs je meest uitdagende trainingssessies aan. Het apparaat heeft ook een LCD-console dat gemakkelijk te navigeren is en je onbeperkte aanpassingsopties biedt. Je kunt er je hartslag, tijd, snelheid, verbrande calorieën, RPM en meer mee controleren. De AirBike heeft een fijn gekalibreerde systeem om het aantal watt nauwkeurig te controleren.

Samenvatting van onze Air Bikes van Assault Fitness Review

AirBikes van Assault Fitness kunnen voor iedereen werken, ongeacht hun sport, lichaamstype of doel. Bepaal gewoon je eigen tempo en de weerstand past zich aan jouw output aan. De AirBikes bieden een stille rit en veelzijdigheid en ze zijn gemaakt van een robuust stalen frame met geavanceerde technologie en een LCD-scherm. Je hebt geen elektriciteit nodig om het apparaat te gebruiken - alleen jezelf en de AirBike.

Bekijk hier alle Assault Airbikes:

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »