Bokszak

26 Producten
PTessentials CLASSIC Bokszak Zwart of Rood
€99,95
Beste Koop

PTessentials CLASSIC Bokszak Zwart of Rood

De bokszak “classic” wordt al geproduceerd sinds de beginjaren 80. Sterk en geschikt voor iedereen, zowel in de sportschool als thuis. De bokszak “classic” is gemaakt van zeer duurzaam bisonyl. de bokszakken zijn allen extra stevig gestikt om uitsche...

Hammer Boxing Black Kick Bokszak
€119,95

Hammer Boxing Black Kick Bokszak

De Black Kick bokszak van Hammer Boxing is een prachtige allround bokszak. Deze trainingsunit is essentieel voor elke vechtsporter.

Adidas PRO DE LUXE Bokszak
€219,95

Adidas PRO DE LUXE Bokszak

De adidas bokszak Pro de Luxe is een lederlook bokszak, zeer robuust en duuurzaam. De Pro de Luxe is een driedubbele bokszak. Deze 150 en 180 cm bokszak zijn zelfs uitgevoerd in een diameter van 40 cm. Een ideaal trainingsbeest voor iedereen dus!

RDX Sports T17 Aura Bokszak
€119,95

RDX Sports T17 Aura Bokszak

Gemaakt voor professionals en amateurs. Kwaliteit die overeenkomt met uw intensiteit, slag voor slag. De Aura bokszak is tweelaags voor maximale duurzaamheid en een langere levensduur dan gemiddeld.

PTessentials PRO LUXURY Bokszak Zwart of Bruin
€133,95

PTessentials PRO LUXURY Bokszak Zwart of Bruin

De PTessentials Pro Luxury Bokszak is de meest sterke bokszak in ons assortiment. Een 3 dubbele bokszak van het speciaal ontwikkelde ‘leder look and feel’ materiaal wat zorgt voor hardheid en een strakke bokszak die geen deuken gaat vertonen op termi...

RDX Sports Training Bokszak PB-X1B -  inclusief ketting en zakhandschoenen
€119,99

RDX Sports Training Bokszak PB-X1B - inclusief ketting en zakhandschoenen

Als u uw MMA, Muay Thai, kickboksen of bokstechniek wilt verbeteren, dan heeft u met de X1B boks set uw match gevonden.

RDX Sports X1 Muurbeugel voor bokszak - 60 kg
€39,99

RDX Sports X1 Muurbeugel voor bokszak - 60 kg

Compact en heavy-duty. RDX's gelaste 16 gauge P-Coated HG-Steel X1 ophanging voor bokszakken is stevig, en gebouwd om lang mee te gaan.

PTessentials LUXURY Bokszak Zwart, Rood of Roze
€99,95

PTessentials LUXURY Bokszak Zwart, Rood of Roze

De bokszak “Luxury” is een lederlook bokszak. De “Luxury” is een dubbele bokszak. De binnenzak bestaat uit pvc gecoat geweven canvasdoek met een buitenzak van zeer dik kunstleder. Hierdoor is een zeer dikke wand ontstaan, daarom zal de bokszak altijd...

PTessentials CANVAS Bokszak Zwart
€59,95

PTessentials CANVAS Bokszak Zwart

De canvas bokszak is geschikt voor jong en oud, voor amateur en professional. De PTessentials bokszak is geschikt voor kickboksen, free fight, traditioneel boksen, thaiboksen. De canvas bokszak is uiterst sterk en heeft een zeer zachte buitenkant wat...

Adidas Kunstlederen bokszak
€119,95

Adidas Kunstlederen bokszak

Deze kunstlederen bokszak van adidas is een lust voor het oog. De bokszakken zijn extra stevig gestikt om uitscheuren te voorkomen. De kunst lederen bokszak bestaat uit 2 lagen stevig kunst leder materiaal.

Hammer Boxing White Kick Bokszak
€119,95

Hammer Boxing White Kick Bokszak

De White Kick bokszak van Hammer Boxing is een prachtige allround bokszak. Deze trainingsunit is essentieel voor elke vechtsporter. Train op kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en cobinaties van punches en kicks met deze robuuste bokszak.

RDX Sports Bokszak Ankerriem voor de vloer
€14,95

RDX Sports Bokszak Ankerriem voor de vloer

Compatibel met alle RDX bokszakken met vastgeketende lus en eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke lengte, is deze band een van de meest veelzijdige en effectieve bokszakken die er zijn. Het rotsvaste nylon laat u niet in de steek.


Bokszak training

Het toevoegen van bokszak training als onderdeel van je fitnessroutine zal je op verschillende manieren belonen! Of je begint met rondes van 3 of 5 minuten of dat je start met korte rondes op de bokszak: bokszak training past perfect binnen iedere hoge intensiteit fitnessroutine, de zogenaamde HIIT-workouts (High Intensity Interval Training). Zodra je een beetje gewend bent aan het tempo van de bokszak training en de intensiteit ervan, kan je beginnen met HIIT trainingen op de bokszak. Deze HIIT-sessies op de bokszak zullen je conditie in een enorm korte tijd met super grote stappen verbeteren!

Vet vernietigen met bokszak training

High-Intensity Interval Trainingen op de bokszak laat je vet wegsmelten als een malle! Zeg nu zelf, heb je ooit een dikke vechter in de ring gezien bij een MMA of bokswedstrijd? Vooruit dan, behalve Butterbean Esch en Roy Nelson, zal je verder geen boksprofs zien die extra gewicht aan vet meedragen.

Kracht en explosiviteit door bokszak training

Vechtsporters, de jongens die aan de top staan, hebben lichamen waar de meeste van ons van dromen. Deze jongens trainen hun lichaam door een combinatie van dieet, hardlopen en intensieve, sportgerichte bokszak interval training. Je zal de effecten van het uitdelen van stoten op de bokszak door je hele lichaam voelen!

Je onderrug en buikspieren zorgen voor de explosieve kracht in je stoten, door het inzetten van een explosieve draai van de heupen, terwijl je armen en schouders de meeste kracht leveren voor het uithalen naar de bokszak. Door het regelmatig toepassen van bokszak training in je fitnessroutine, is het mogelijk extra definitie in deze spiergroepen te krijgen, zonder dat je een halterstang hebt aangeraakt!