Fitnessartikelen

491 Producten
Lebert BUDDY SYSTEM Resistance / Assistance Trainer
€129,95

Lebert BUDDY SYSTEM Resistance / Assistance Trainer

Het Buddy System van Lebert pakt traint vele spieren tegelijkertijd, versterkt de core, biedt stabiliteitstraining en biedt de mogelijkheid tijdens je work-out de intensiteit aan te passen. Tevens is het een leuke manier om elkaar flink uit te dagen ...

Crossmaxx LMX39 Farmer Walk Handle Set
€289,00

Crossmaxx LMX39 Farmer Walk Handle Set

De Crossmaxx® Farmer's walk handle set heeft een totale lengte van 130 cm met een gewicht van 13kg per stuk. De handle sets kunnen geladen worden met olympische halterchijven met een boring van 50 mm

Stroops SHEET SLED Power Sled
€123,95

Stroops SHEET SLED Power Sled

Geproduceerd in de V.S.: de volledige gelaste stalen Power Sled van Stroops Performance Training. Deze Power Sled is daarnaast netjes afgwerkt en voorzien van een poeder-coating. De Power Sled wordt gebruikt voor het ontwikkelen van de spieren in het...

RDX Sports T4 Leren Scheenbeschermers - Incl. Voetbeschermer
€89,95

RDX Sports T4 Leren Scheenbeschermers - Incl. Voetbeschermer

Origineel rundleder langs de buitenkant van deze fijn ontworpen scheenbeschermers voor verbeterde duurzaamheid en uithoudingsvermogen. Ideaal voor elke vechtsport

RDX Sports Bokshandschoenen Leer S5 - Sparring
€84,95

RDX Sports Bokshandschoenen Leer S5 - Sparring

Een training in bokshandschoenen als deze, zou je je handen en je gymnastiekpartner een dienst doen. Je hebt nog nooit getraind in een kickbokshandschoen als deze.

RDX Sports Hosiery Shin Instep Foam Rood
€29,95

RDX Sports Hosiery Shin Instep Foam Rood

SATRA-gecertificeerd, deze scheenbeschermers van topklasse hebben strenge tests ondergaan. Je kunt dus met vertrouwen vechten en trainen met maximale bescherming voor je benen.

Reeva Sporting Gloves 1.0 fitnesshandschoenen
€32,95 €29,95
-9%

Reeva Sporting Gloves 1.0 fitnesshandschoenen

De Reeva sporthandschoenen zijn van een hoge kwaliteit en bieden een uitstekende bescherming van je handen. Ze zijn voorzien van een elastische wrist strap om de handschoenen tijdens je training stevig op hun plaats te houden en bieden tevens extra steun

Lebert Equalizer Rose Gold
€129,95
BESTSELLER

Lebert Equalizer Rose Gold

De nieuwe womens versie van de Lebert Equalizer in de kleur Rose Gold. De Lebert Equalizer is een draagbaar, eenvoudig trainingsapparaat, waarmee het hele lichaam getraind kan worden,

RDX Sports T17 Aura Scheenbeenbeschermers
€69,95

RDX Sports T17 Aura Scheenbeenbeschermers

Muay Thai kickboksen en MMA vereisen producten die uniek geschikt zijn voor beide sporten. Dat is precies wat deze scheenbeschermers zijn. Gebouwd met veelzijdigheid als kernwaarde!

RDX Sports T17 Aura Focus Pads
€74,95

RDX Sports T17 Aura Focus Pads

Je krijger zal het zweet moeten breken om de atleet in hem / haar hiermee te bewijzen. Ongeacht de snelheid, ongeacht de combo, deze pads brengen het vooruitzicht uit de speeltuin en in de ring.

Toorx Toorx Polsbrace - One Size Fits All
€16,95 €14,50
-14%

Toorx Toorx Polsbrace - One Size Fits All

De Toorx Polsbrace is o.a. geschikt wanneer je last hebt van artrose, het carpaal tunnel syndroom, peesontsteking, overbelastingsklachten en bij revalidatie na een operatie aan de pols.

Lifemaxx LMX1252 Medicineball Rebounder
€449,00

Lifemaxx LMX1252 Medicineball Rebounder

De Lifemaxx LMX1252 medicineball rebounder heeft een stijlvol, zeer sterk, duurzaam en stabiel frame, welke in 4 posities versteld kan worden.


Fitnessartikelen

Kleine fitnessartikelen zijn ideaal om thuis zelf je doelstellingen te behalen. Het trainen met fitnessartikelen is effectief, betaalbaar (want kleine fitnessartikelen zijn veel goedkoper in aanschaf dan bijvoorbeeld grote krachtstations) en er is lekker weinig ruimte voor nodig. Door de grote verscheidenheid aan fitnessartikelen, kan je met de juiste combinatie van kleine fitnessartikelen makkelijk een zeer effectieve full-body training uitvoeren.

Bij Fitnesskoerier vindt je alle fitnessartikelen om thuis mee te fitnessen of om in te zetten bij Personal Training, Krachtsport, Crossfit, Functional Training of Bootcamp. Voor iedereen die sterker wilt worden, af wilt vallen en gezond wilt blijven hebben wij de juiste fitnessartikelen.

Afvallen met kleine fitnessartikelen

Behalve de toename van kracht, helpt gerichte krachttraining je niet alleen met afvallen, maar laat het ook je laatste vetlaag wegsmelten. Dus om snel af te vallen, is het raadzaam niet alleen aan cardio-fitness te doen. De juiste combinatie geeft de beste resultaten.

Door thuis met kleine fitnessartikelen aan krachtsport te doen, zal je ervoor zorgen dat je droge spiermassa toeneemt. Denk niet dat je gelijk armen als een bodybuilder krijgt, want dat vergt een hele andere manier van trainen. Maar doordat je meer spiermassa krijgt, zal je lichaam ook in rust, dus na de training, meer verbranden. Met andere woorden: door met kleine fitnessartikelen aan krachtsport te doen, zal je dus ook in rust sneller afvallen!

Fitnessartikelen voor thuis

Er zijn tegenwoordig enorm veel goede en effectieve fitnessartikelen op de markt waarmee je perfect thuis aan de slag kunt om je kracht te vergroten, vet te verbranden of waarmee je sportspecifiek  kunt trainen (performance training). Het mooie van deze kleine fitnessartikelen is dat ze relatief goedkoop zijn, weinig ruimte in beslag nemen en veelal erg effectief zijn.

De populairste fitnessartikelen voor thuis

Er zijn natuurlijk enorm veel fitnessartikelen waarmee je thuis kunt trainen. Maar wat zijn dan de meest populaire fitnessartikelen voor thuis? Waarom zijn deze dan zo populair? Om je beter te helpen een keuze te maken, volgen hier de meest populaire kleine fitnessartikelen waarmee je direct thuis kunt gaan trainen:

Kettlebell

Een kettlebell is een veelal gietijzeren gewicht in de vorm van een koebel met handvat. Met een kettlebell kan je het hele lichaam trainen en zijn kettlebell trainingen ook eens erg effectief voor diegenen die af willen vallen.

 

Optrekstang

Met een optrekstang ben je in staat om thuis zelf pull ups uit te voeren. De pull-up is wellicht de beste oefening waarmee je zowel de rug, armen als core traint. De pull up is zelfs de beste oefening voor als je een bredere rug wilt krijgen (wide grip pull-ups).

 

Foam Roller

Een foam roller is een perfect fitness artikel welke gebruikt wordt ter voorkoming en behandeling van blessures. Dus voor iedere training is het raadzaam eerst de foam roller te gebruiken om ervoor te zorgen dat de spieren gezonder worden en de knopen uit de spieren worden gehaald.

 

Resistance Bands

De resistance band, ook wel powerband genaamd, is in feite een soort dik elastiek waarmee je tal van oefeningen kunt uitvoeren. Deze elastieken zijn verkrijgbaar in diverse diktes (weerstanden) zodat voor iedere persoon en voor iedere oefening een geschikte powerband is. De powerband kan je bijvoorbeeld ook gebruiken om een pull up uit te leren voeren.