Vragen? Bel ons:+31 24 645 1309

(Ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00 uur)

E-mail: info@fitnesskoerier.nl

Geen producten gevonden...

Fitness Apparaten

Fitness apparaten

Op zoek naar een fitnessapparaat? Fitnesskoerier is het adres voor Fitness apparaten. Hier vindt je een groot assortiment fitnessapparatuur tegen voordelige prijzen. Van hometrainers, crosstrainers en loopbanden tot roeitrainers en spinbikes. Alle fitnessapparaten worden door ons gratis bij je thuis bezorgd.

Fitness apparaten - pure cardiotraining


In het fitnesscentrum of thuis kun je naast krachttraining ook aan cardiofitness doen. Train je met krachttraining vooral je spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod: het uithoudingsvermogen. Wil je afvallen, combineer cardio dan met krachttraining. Deze combinatie is bewezen de meest effectieve!

Groot assortiment fitness apparaten


Ben je op zoek naar een fitnessapparaat om aan je conditie te werken? Maak dan hieronder een keuze uit de gewenste categorie cardio-apparatuur. Ons assortiment bestaat uit een brede selectie home fitnessapparatuur tot (semi)professionele apparaten. Hometrainers, crosstrainers, roeimachines, loopbanden, spinningfietsen en trilplaten.

Overwegingen bij het kiezen van een fitnessapparaat


Iedere soort apparaat heeft zijn eigen specifieke voor- en of nadelen. De volgende eigenschappen kunnen je goed helpen bij het bepalen welke soort fitnessapparaat voor jou de juiste keuze is:

 • De loopband: de beste calorie-verbrander van alle cardio fitnessapparaten. Echter, voor personenen met slechte knieeen en / of gewrichten is de loopband niet de beste keuze door de impact op de gewrichten bij iedere stap die gezet wordt.
 • De crosstrainer: uit onderzoek is gebleken dat trainen op de crosstrainer dezelfde cradiovasculaire voordelen biedt als het lopen op een loopband, echter zonder de impact op de gewrichten! P.s. maak geen gebruik van de handsteunen, maar laat je handen zwaaien zoals met hardlopen, dit bevordert je balans.
 • De hometrainer: fietsen op de hometrainer geeft meer energie, verjaagt vermoeidheid en werkt stemmingsverbeterend. Vooral omdat hometrainer low-impact is omdat het geen dragende activiteit is, is fietsen op de hometrainer het perfecte startpunt voor mensen met overgewicht.
 • De roeitrainer: de beste total body workout, omdat roeitraining van zowel het onder als bovenlichaam een gelijke inspanning vereist.

Platinum Discover SE Loopband

Life Fitness
Life Fitness Platinum Discover SE Loopband

De Life Fitness Platinum Discover SE Loopband is de ultieme cardio ervaring in je eigen huiskamer. Het hoogste niveau van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Deze loopband verandert de manier waarop je tegen fitness aan kijkt.

nu voor€13.195,00
Meer informatie Nu bestellen

TDF 5.0 Tour de France PRO Spinbike

Proform
Proform TDF 5.0 Tour de France PRO Spinbike

De nieuwste ProForm Tour de France, de TDF 5.0. is nu ook leverbaar in de Benelux. Bij Fitnesskoerier altijd met gratis levering en installatie aan huis!

nu voor€1.999,00
Meer informatie Nu bestellen

PREMION Zwart Massagestoel

Finnspa
Finnspa PREMION Zwart Massagestoel

De speciale hoogtepunten van de Premion massagestoel is de Full-Air-massage en de zero-gravity functie. De complete massagestoel is voorzien van luchtkussens die zichzelf naar uw wens opblazen met lucht. Geniet van deze ongelooflijke gewichtsloze ont...

nu voor€1.999,00
van€2.199,00
Meer informatie Nu bestellen

CLUB SERIES Crosstrainer

Life Fitness
Life Fitness CLUB SERIES Crosstrainer

De Life Fitness Club Series Recumbent LifeCycle is de crosstrainer welke je kent uit de sportschool, maar nu dus ook beschikbaar voor thuis.

nu voor€5.995,00
Meer informatie Nu bestellen

CTR 2.1 E Crosstrainer i.Console

VirtuFit
VirtuFit CTR 2.1 E Crosstrainer i.Console

Goede prestaties haal je gemakkelijker op een betrouwbaar fitnessapparaat. Zoals de VirtuFit iConsole CTR 2.1 Ergometer Crosstrainer. Dit fitnessapparaat is gemaakt van zware kwaliteitsmaterialen. Het is stabiel als een huis, belastbaar tot 150 kg en...

nu voor€599,00
van€749,00
Meer informatie Nu bestellen

E95 Crosstrainer

Sole Fitness
Sole Fitness E95 Crosstrainer

Met de SOLE Fitness E95 crosstrainer, komt SOLE met een crosstrainer welke je alle comfort kan bieden die je nodig hebt tijdens een training. Deze zeer geavanceerde crosstrainer biedt je een groot scala aan mogelijkheden om doelen te bereiken.

nu voor€1.895,00
Meer informatie Nu bestellen

ETAPPE 1 Spinning Bike + DVD

VirtuFit
VirtuFit ETAPPE 1 Spinning Bike + DVD

Voor intensief sporten kun je het beste een stevig fitnessapparaat gebruiken. Daar is de VirtuFit Etappe 1 Spinbike voor gemaakt. Op deze spinbike kun je niet alleen fietsen, maar ook crossen of wielrennen als je daar zin in hebt. Deze extra stevige ...

nu voor€429,00
van€599,00
Meer informatie Nu bestellen

TR-100 Loopband

VirtuFit
VirtuFit TR-100 Loopband

Kies voor kracht, kwaliteit en comfort. De VirtuFit TR-100 loopband heeft een draagvermogen van 120 kg en een motor met een continu vermogen van 2 pk en een piekvermogen van 4 pk.

nu voor€549,00
van€699,00
Meer informatie Nu bestellen

PERFORMANCE 350i Loopband

Proform
Proform PERFORMANCE 350i Loopband

NU INCLUSIEF GRATIS LEVERING EN INSTALLATIE

nu voor€799,00
van€899,00
Meer informatie Nu bestellen

F63 Loopband

Sole Fitness
Sole Fitness F63 Loopband

De Sole Fitness F63 levert ongelooflijke prestaties voor een zeer betaalbare prijs. De 3 PK Continu sterke motor biedt een uitdagende training met een snelheid tot 18 km/u en een helling welke in 15 standen instelbaar is.

nu voor€1.395,00
Meer informatie Nu bestellen

C1 Upright Lifecycle GO | Gratis Montage

Life Fitness
Life Fitness C1 Upright Lifecycle GO | Gratis Montage

Nu gratis FULL SERVICE INSTALLATIE bezorging bij de Life Fitness C1 Upright Lifecycle GO! De Life Fitness C1 is ontzettend handig in gebruik, stil en soepel: dit toestel is de ideale kennismaking met de befaamde reeks Lifecycle-fietsen.

nu voor€995,00
Meer informatie Nu bestellen

Platinum PRO Sprinter Bike

Tunturi
Tunturi Platinum PRO Sprinter Bike

De Sprinter Bike spinning bike van Tunturi is "Full Commercial". Dat betekent dat deze volledig commercieel kan worden ingezet bij sportscholen. Dus ook bij een intensief gebruik van meer dan 6 uur per dag is geen enkel probleem.

nu voor€999,00
Meer informatie Nu bestellen
Pagina 1 van 20
 • SOLE fitness
 • Life Fitness
 • Proform
 • Tunturi
 • BOSU
 • Muscle-Power
 • Adidas
 • Nautilus
 • Finnlo
 • XTERRA Fitness