Inpsire Dual Station Krachtapparaten - de must have voor iedere gym!

Inpsire Dual Station Krachtapparaten - de must have voor iedere gym!

minuten lezen
De Finnlo Inspire reeks heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een aantal unieke producten binnen het krachtgamma. Zo heb je de Inspire M1, De Body-Lift en FT2 Multi-Gyms. Met in 2019 de komst van de commercial Inspire Dual Stations hebben ze een unieke reeks neergezet. Maar wat maakt ze dan anders dan andere krachtstations? En waarom zijn ze ideaal voor elke fysio, PT, hotel of bedrijf?

Inspire Dual Stations: een must-have voor elke studio of bedrijf zijn.

De Finnlo Inspire reeks heeft de laatste jaren hard gewerkt aan een aantal unieke producten binnen het krachtgamma.  Zo heb je de Inspire M1, De Body-Lift en FT2 Multi-Gyms.  Met in 2019 de komst van de commercial Inspire Dual Stations hebben ze een unieke reeks neergezet. Maar wat maakt ze dan anders dan andere krachtstations? En waarom zijn ze ideaal voor elke fysio, PT, hotel of bedrijf?

 

Het design & ontwerp van de stations

De 5 toestellen hebben allemaal dezelfde zwarte strakke look met een handige oefeningenplaat. Dit zorgt voor een modern thema in elke ruimte. Bovendien hebben ze een dubbele gewichtsstapel wat een directe invloed heeft op de hoogte. Als dat nog niet plek besparend genoeg is doet de naam je al wel vermoeden dat je steeds 2 spiergroepen per toestel kan trainen. Maar voor zij die wat vindingrijk zijn zullen al snel merken dat je dankzij het design er nog vele meer mee kan. Met deze slechts 5 toestellen is men dus in staat iedere spiergroep in het lichaam aan te pakken.

 

Onafhankelijke gewichtstapels

Beide stapels kunnen afzonderlijk bewegen wat ideaal is voor alternating reps alsook revalidatie. Maar het grootste voordeel van alles: je kan nu isolateraal trainen, dus rechts en links fungeren onafhankelijk. Je dominante kant, rechts bijvoorbeeld, kan op deze wijze je zwakkere zijde niet compenseren, waardoor je kracht gebalanceerd zal toenemen en beide zijden uiteindelijk over even veel kracht beschikken.

 

Gepatenteerde nylon coated Pulleys

Elk van de Inspire Dual Stations beschikt over 4 pulleys die roteerbaar zijn. Deze gepatenteerde pulleys zijn bovendien van een ongekend soepele beweging die ook nog eens meer dan voldoende range of motion toelaten. Zo zijn alle kabels van voldoende lengte voorzien om aan elke oefening van de sporter te voldoen.

 

Het functionele aspect

Dankzij het ergonomische design van de Inspire Dual Stations zijn ze voor iedereen geschikt. Je kan ze volledig afstellen op elke grootte. Het lage startgewicht zorgt er net zoals de onafhankelijke gewichtstapels voor dat de toestellen ideaal zijn voor revalidatie maar in dit geval ook progressive overload. 

 

Het prijskaartje van de Inspire Dual Stations

Last but not least maar misschien wel het belangrijkste van allemaal. De stations hebben 2 verschillende prijzen naargelang welke je kiest. € 2.999,- of € 3.199,- is het prijskaartje verbonden aan de stations.

Als je dit vergelijkt met andere merken binnen dezelfde verkoopdoelgroepen zitten je in een erg scherpe prijsstelling. Dankzij enkele patenten zoals de frame afwerking kan de prijs hard gedrukt worden.

De misschien wel grootste ‘prijsdrukker’ is dat er geen gigantische marketing budgetten achter de Inspire Dual Stations zit. Gemaakt door specialisten voor specialisten. Geen extra gadgets of overbodige snufjes. Straight forward makkelijk in gebruik voor elk trainingsniveau.

 

Niiewsgierig? Bekijk hier de hele lijn van Inspire Fitness Dual Stack Cable Machines

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0