De perfecte sport, fitness of crossfit vloer

De perfecte sport, fitness of crossfit vloer

minuten lezen
Ben je op zoek naar een perfecte vloer voor je crossfitbox, studio, sportschool of bedrijfsfitness? Dan zit je bij Fitnesskoerier aan het juiste adres. Met het PT Essentials vloersysteem kan iedereen de perfecte vloer samenstellen welke precies aansluit bij je eigen specifieke wensen.

PT essentials Professionele Sportvloerdelen

Ben je op zoek naar een perfecte vloer voor je crossfitbox, studio, sportschool of bedrijfsfitness? Dan zit je bij Fitnesskoerier aan het juiste adres. Met het PT Essentials vloersysteem kan iedereen de perfecte vloer samenstellen welke precies aansluit bij je eigen specifieke wensen. Een vloer kan exact zo worden samengesteld zoals jij dit het liefste ziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het combineren van 3 cm dikke rubberen vloerdelen met een geweldige demping met de hoge kwaliteit sportgrastegels waarop oefeningen zoals sled pulls en pushes kunnen worden gedaan. Doordat deze tegels modulair zijn en volledig naar eigen inzicht te leggen zijn middels de pen/gat verbinding, kan de vloer in iedere vorm worden gelegd. Door de tegels "baksteensgewijs" te leggen krijg je een maximaal goede verbinding doordat iedere tegen onderling verbonden zal zijn wat ervoor zorgt dat de vloer ook zonder te verlijmen perfect op de plaats zal blijven liggen.

De rubberen tegels zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

  • - Zwart
  • - Rood
  • - Groen
  • - Grijs

 

De kunstgrastegels zijn o.a. verkrijgbaar in de kleuren:

 

  • - Groen
  • - Rood
  • - Wit
  • - Blauw
  • - Zwart
  • - Geel

 

Zo kan je de rubberen sportvloer perfect aanpassen aan het interieur van de gym.

 

Kenmerken van de PT Essentials Rubberen Vloerdelen

Om te beginnen het belangrijke feit dat de tegels EU-gecertificeerd zijn volgens de EN-1177 norm. Dat betekent dat onze tegels veilig zijn. De tegels zijn daarnaast schokabsorberend, vochtdoorlatend, slijtvast, onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en weer- en windbestendig. Dus behalve dat deze tegels de perfecte sportvloer voor binnen zijn, kunnen ze ook zonder problemen buiten worden gelegd en bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor speelplaatsen voor kinderen. De tegels zijn voorzien van 3 jaar fabrieksgarantie en bestaan uit 100% gerecycled materiaal, dus milieubewust.

Kom de mogelijkheden bekijken in onze demo fitnessstudio

Wil je graag met eigen ogen zien hoe deze professionele rubberen sportvloer voor fitness en crossfit er in het echt uit ziet en wil je zien welke mogelijkheden er zijn (soorten tegels, kunstgrastegels, diverse kleuren kunstgrastegel, genummers tegels en tegels met strepen voor bijvoorbeeld sprinttracks) dan maken we graag een afspraak om eens bij ons in de demo fitnessstudio te komen kijken. Ervaar zelf het materiaal en de geweldige dempende werking welke deze tegels zo geliefd maken bij crossfitboxes door het hele land. Bekijk deze rubberen crossfit en fitness vloerdelen eens in onze showroom te Nijmegen.

 

Wij maken graag een maatwerkofferte

Op onze website staan minimale bestelhoeveelheden vermeld. Dat is alleen van toepassing indien met 1 soort tegel via de site besteld. Voor de inrichting van uw sportruimte kunt u dit gewoon negeren omdat we hiervoor één totaal offerte maken welke precies aansluit bij uw wensen en waarin we alle soorten tegels simpelweg combineren tot een totaalplaatje. Dus als u bijvoorbeeld een kunstgrastrack van 8 x 1,5 meter wenst, is dat geen probleem als dit onderdeel vormt van een de totale sportvloer. Wilt u een offerte / voorstel ontvangen dan kunt u altijd een afspraak met ons maken om langs te komen op onze locatie of neem contact op via +31-(0)24-6451309 zodat we uw wensen kunnen doorspreken. Heeft u een plattegrond van de locatie met de afmetingen, dan is dat natuurlijk wenselijk om samen het aantal benodigde rubberen vloerdelen te kunnen calculeren.

 

Bekijk hier vast de verschillende soorten standaard tegels




Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »