Life Fitness

36 Producten
Loading...

Life Fitness Fitness apparaten

In de fitnessindustrie is Life Fitness absoluut de grootste speler als het gaat om hoogwaardige fitnessapparatuur. Ruim 40 jaar geleden bracht Life Fitness het eerste fitnesstoestel op de markt en het merk is sindsdien enorm gegroeid.  De fitness apparaten zijn voorzien van een stijlvol design, optimale functionaliteit en vooruitstrevende technologie.

Life Fitness heeft een uitstekende reputatie op het gebied van serviceverlening.  Met het motto: ‘mensen gezonder helpen te leven’ richt Life Fitness zich volledig op de klant en haar gezondheid.  De betrouwbare en duurzame fitness apparaten van Life Fitness zorgen er voor dat je moeiteloos kunt trainen, aan je conditie kunt werken of fanatiek kunt afvallen.  Daarnaast heeft Life Fitness diepgaande research, biomechanische onderzoeken en metingen gedaan om te garanderen dat de ergonomie van hun apparaten van ongekend niveau is.  

Fitness apparaten van Life Fitness

Fitnesskoerier beschikt over een ruim assortiment fitness apparaten van Life Fitness. Deze apparaten hebben een optimaal gebruiksgemak en zijn qua duurzaamheid en kwaliteit de beste in hun soort.  We zetten er een aantal op een rij.

Life Fitness Loopband

Wil je af van die overtollige kilo’s of gewoon je conditie verbeteren? Dat kan met de loopbanden van Life Fitness. Dankzij het fraaie design en de hoogwaardige technologieën, ben je voorzien van een uitstekend apparaat waarmee je op diverse niveaus optimaal kunt trainen. Wandelen, joggen of hardlopen was nog nooit zo aangenaam.

> Bekijk het assortiment loopbanden Life Fitness

Life Fitness Crosstrainer

Wil je graag al je spieren aan het werken zetten op slechts één apparaat? Dat kan met de crosstrainers van Life Fitness. De crosstrainers zijn voorzien van eenvoudige instellingen, waardoor je direct kunt beginnen. Dankzij de uiteenlopende trainingsprogramma’s zal je gegarandeerd slagen voor je trainingsdoelstelling.  

> Bekijk het assortiment crosstrainers Life Fitness

Life Fitness Hometrainer Hometrainer

Wil je graag  je uithoudingsvermogen een flinke boost geven ? Dat kan met de hometrainers van Life Fitness. De hometrainers zijn gemaakt van duurzame materialen en kennen een ultiem gebruikscomfort. Bovendien geeft fietsen op een Life Fitness hometrainer je meer kracht en energie. 

> Bekijk het assortiment hometrainers Life Fitness

Life Fitness: het beste fitnessmerk

 Fitnesskoerier heeft onlangs een test uitgevoerd onder haar fitnessmerken. De merken hebben we beoordeeld op basis van de kwaliteitsbeleving die wij hebben ervaren. Daarbij hebben wij gelet op de volgende factoren:

 • De gemiddeld genomen kwaliteit van het fitnessmerk zelf: 
  • Degelijkheid
  • Storingsgevoeligheid
  • Afwerking
  • Gebruikerscomfort
  • De kwaliteit van de aftersale service  (hoe goed is de service die wordt verleend indien er onverhoopt een defect optreedt?): snelheid van reageren en adequaatheid

Uit deze test is naar voren gekomen dat slechts één fitnessmerk als beste mag worden bestempeld : Life Fitness. Dit fitnessmerk scoort op bovengenoemde factoren veruit de meeste punten en is daarmee de onbetwiste nummer één. Daarnaast is de aftersale service zeer professioneel en goed verzorgd.

Fitnesskoerier is jouw Life Fitness leverancier

Nu je weet waar Life Fitness voor staat en wat voor hoogwaardige fitness apparaten ze te bieden hebben, kun je gaan bepalen wel apparaat het meest geschikt is voor jou.  Ga je voor de loopband, de crosstrainer of de hometrainer? Fitnesskoerier beschikt over een ruim assortiment met diverse fitness apparaten van Life Fitness waarmee je resultaatgericht en comfortabel kunt trainen. Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in onze producten? Neem dan contact op via telefoonnummer  +31 24 645 1309 (ma t/m vrij van 10.00 uur tot 17.00 uur) of stel je vraag in ons chatvenster. Want Fitnesskoerier is jouw Life Fitness leverancier.