Prowler kopen

De Prowler Powersled is een van de meest populaire trainingsuitrustingen voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. De Prowler wordt gebruikt als training voor alle soorten sport, landmacht en CrossFit / bootcamp training. De Prowler is de perfecte keuze om kracht en uithouding in je gehele onderlichaam te trainen: heupen, benen, kuiten en alle belangrijke spiergroepen uit het onderlichaam.

De Prowler onderscheid zich van de standaard Power Sled door de mogelijkheid om de slee te duwen EN te trekken. Daarnaast zijn er verschillende grepen mogeljk, zowel hoog en laag, waardoor er meer trainingsvarianten mogelijk zijn. Hierdoor is het beter mogelijk zich op de diverse spiergroepen te focussen.

3 Producten
Body-Solid GWS100 Prowler Power Sled
€340,00
commercieel inzetbaar

Body-Solid GWS100 Prowler Power Sled

De Body-Solid GWS100 Prowler Power Sled bestaat uit een super duurzaam, heavy-duty stalen frame. De Body-Solid GWS100 is zo sterk en duurzaam, dat deze ook geschikt is voor intensief commercieel gebruik.

Crossmaxx LMX1024 Prowler Sled - Leverbaar April
€219,95 €249,99
14%

Crossmaxx LMX1024 Prowler Sled - Leverbaar April

Pure explosieve kracht, pure paardenkracht en benen van staal! Dat is kort door de bocht wat een Prowler Power Sled voor jou kan doen.

Stroops PREDATOR Prowler Power Sled
€449,00

Stroops PREDATOR Prowler Power Sled

Een droom voor trainers en athleten, de PREDATOR is zowel een push en pull sled en tegelijkertijd een plyobox om de sprongkracht mee te trainen. Alles wat je nodig hebt om de concurentie te verslaan! Wat betreft de power sled functionaliteit, kan dez...