Crossmaxx LMX1059 Tire Flip Machine
€1.199,00
Of koop in 3 termijnen Van €399,67

Crossmaxx LMX1059 Tire Flip Machine

Helaas hebben wij door een tekort aan voorraad en slechte toevoer van fitnessapparatuur en materialen besloten geen orders meer aan te nemen en onze winkel tijdelijk geheel te sluiten. Zodra de toevoer zich weer een beetje normaliseert, zullen wij weer orders gaan aannemen via de webshop. Reeds lopende orders worden nog behandeld.
Crossmaxx LMX1059 Tire Flip

De LMX1059 Crossmaxx® Tire Flip is de perfecte trainingstool voor veilige indoor Tireflips work-outs! Helaas is het vaak niet mogelijk om 'tire work-outs' binnen uit te voeren. Door het innovatieve ontwerp van de LMX1059 Crossmaxx® Tire Flip is dit nu opgelost.

De band heeft een startgewicht van 80kg en kan verzwaard worden door de LMX1059 Crossmaxx® Tire Flip te laden met kleine plates tot 40kg. Door de twee ogen aan de zijkanten van de Crossmaxx® Tire Flip is het mogelijk om battle ropes te bevestigen. Dit maakt de LMX1059 Crossmaxx® Tire Flip geschikt voor bijna iedereen, zowel voor individuele als groepstrainingen!

Kenmerken LMX1059 Tire Flip:

  • totaal gewicht (ongeladen): 120kg
  • gewicht band (ongeladen): 80kg
  • Kan tot max. 40kg extra geladen worden door middel van twee pinnen van dia. 50mm.
  • kleur: zwart afmetingen: 120 x 140cm
  • de LMX1059 Crossmaxx® Tire Flip kan naar wens verankerd worden in de vloer voor extra veiligheid.

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »