Body-Solid ProClubLine SPR500 Half Rack
€620,00
Of koop in 3 termijnen Van €206,67

Body-Solid ProClubLine SPR500 Half Rack

Het Body-Solid Pro ClubLine SPR500 Commercial Half Rack is een volledig commercieel half rack, gemaakt voor trainingen met zware gewichten in elk type trainingsruimte. ...Meer informatie

✔ Bekijk dit product in onze showroom
Body-Solid ProClubLine SPR500 Half Rack

Het Body-Solid Pro ClubLine SPR500 Commercial Half Rack is een volledig commercieel half rack, gemaakt voor trainingen met zware gewichten in elk type trainingsruimte. De SPR500 is ontworpen om intensief te gebruiken, zoals in scholen, politie- en brandweerkazernes, trainingsruimtes voor professionele atleten, en elke commerciële fitness- of trainingsstudio.

Als alternatief voor traditionele power racks, zijn Half Racks plaatsbesparend. Het ProClubLine SPR500 commercial half rack is een veelzijdig trainingstoestel. Zo is het perfect geschikt voor alle soorten olympische lifts, deadlifts, squats en vele andere.

De Body-Solid SPR500 Half Rack, met een 7.6 x 7.6 cm 11-gauge stalen mainframe, is solide, stabiel en veilig, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Het SPR500 commercial half rack is voorzien van premium j-cup liftoffs, safety spotter arms en een geïntegreerde chinning bar voor pull-ups, chin-ups en training van het bovenlichaam. De bevestigingsgaten voor de safety spotter arms zijn elke 2.5 cm voorzien, waardoor gebruikers steeds de perfecte stretch kunnen kiezen, zonder hun veiligheid in het gedrang te brengen.

Verschillende opties staan je toe extra functionaliteit toe te voegen en de SPR500 te personaliseren aan jouw specifieke noden. Zo kan je o.a. de SPR500HALFBACK toevoegen, een achter-extensie met vier hoorns voor gewichten voor veilige opslag van je schijven.

 

Kenmerken van het SPR500 Half Rack:

  • Plaatsbesparend rack
  • Ideaal voor Olympische lifts, deadlifts, squats en vele andere oefeningen
  • 7.6 x 7.6 cm 11-gauge stalen mainframe
  • Premium J-cup liftoffs
  • Safety spotter arms
  • Geïntegreerde chinning bar
  • Afmetingen: L 127 x W 135 x H 226 cm
  • Gewicht: 97 kg
  • Gewichtscapaciteit: 450 kg
  • Bar, bumper plates en uitbreidingen niet inbegrepen

 

Mogelijke uitbreidingen:

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


B. De Roover Geplaatst op 30 Maart 2020 at 10:50

Zeer stevig en eenvoudig te monteren.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »