De topper in zijn prijsklasse: Sole E35 crosstrainer

De topper in zijn prijsklasse: Sole E35 crosstrainer

minuten lezen
Perfect en duurzaam als hij is, is de Sole E35 crosstrainer al jaren de beste koop. Nu hij in 2017 is bijgewerkt met extra technologie en voor honderden euro’s minder wordt verkocht is het een top optie in zijn prijsklasse en perfect voor nieuwe en gemiddeld ervaren gebruikers.

Review Sole E35 crosstrainer

 

De voordelen van de E35 crosstrainer

De Sole E35 crosstrainer biedt een flinke waarde voor low-impact cardio training. Met een vliegwiel van 25 pond heeft de aandrijving een goed weerstandsbereik. De zestien niveaus in uitdaging zijn perfect voor nieuwkomers door de vele stadia die doorlopen kunnen worden. De krachtige helling heeft maar liefst 30 niveaus en de crosstrainer heeft multi grip handgrepen. Daarmee is hij uitstekend geschikt voor mensen die hun ledematen en core willen trainen, maar ook voor gewichtsverlies en cardio oefeningen.

 

Sole Fitness biedt ergonomisch gezien de beste crosstrainers op de markt. Ze zijn ontworpen met extra functies zoals verstelbare pedalen om het comfort te maximaliseren. Na verbetering met draadloze datasynchronisatie en een tablet houder heeft de E35 zichzelf echt overtroffen.

 

De nadelen van de E35 crosstrainer

De nieuwe E35 crosstrainer heeft een maximale trap van 50 cm. Dat is ideaal voor de meeste volwassenen, maar een grotere verstelbare trap zoals die op de Sole E95S (50 tot 55 cm) heeft waarschijnlijk de voorkeur voor langere mensen. Een andere mogelijke tekortkoming is dat de E35 niet vouwbaar is. Daarmee is het niet de beste crosstrainer voor kleinere woningen.

 

Samenvatting

De nieuwe Sole E35 biedt topwaarde tegen een uitstekende prijs. Hij heeft een perfect ontwerp om je te helpen je lichaam te vormen en gewicht te verliezen zonder je gewrichten te belasten. De crosstrainer is op het gebied van lengte en gewicht afgestemd op het grootste deel van de gebruikers.Topatleten en mensen met een hoog gewicht kunnen beter een hoger modelnummer kiezen zoals de Sole E95 Crosstrainer, maar de Sole E35 is precies goed voor de meeste beginners en gemiddelde sporters.

 

In combinatie met een iPod of tablet kun je op deze crosstrainer extra motiverende oefeningen volgen die waarschijnlijk binnen korte tijd een gewoonte worden.

 

Uitgebreid overzicht Sole E35 crosstrainer

De Sole E35 crosstrainer is net een stap beter dan het startmodel van Sole Fitness en is geweldig voor beginners en gemiddelde sporters. Met de update van 2017 is hij technisch beter geïntegreerd dan de versie van vorig jaar. De nieuwe Sole E35 heeft een houder voor een tablet en een bluetooth aansluiting om trainingsgegevens bij te houden. Bovendien synchroniseert hij met mobiele fitness apps en heeft hij een geluidssysteem dat compatible is met Ipods en andere MP3-spelers.

 

De belangrijkste specificaties van het ontwerp zijn het 25 pond zware vliegwiel, de natuurlijke 50 cm trap met voorwaartse en achterwaartse beweging en een krachtige verstelbare helling van 30 niveaus voor gerichte spierversterking. De multi-positie grepen op de bewegende handlebars zorgen voor een geweldige oefening voor het versterken van je bovenlichaam. Wat een echte luxe is en ongekend voor crosstrainers binnen deze prijsklasse, is het feit dat de E35 crosstrainer van Sole is uitgerust met bediening in de bewegende handgrepen voor zowel de helling als de weerstand. Hierdoor hoef je de handles niet los te laten om aanpassingen in de weerstand of helling te doen.

 

De uitstekende ergonomische ontwerpen van de Sole crosstrainers zijn echt een pluspunt. De pedalen hebben een binnenwaartse helling van twee graden zoals wordt aanbevolen door fysiotherapeuten. Verder hebben alle crosstrainers van Sole pedaaldemping en een keuze uit drie pedaalhoeken, ter ondersteuning van verschillende natuurlijke bewegingen. De compacte grootte, de fluisterzachte magnetische weerstand en de geïntegreerde transportwielen maken de E35 crosstrainer een favoriete keuze voor thuissporters.

 

De workout data voor 10 trainingsprogramma's worden getoond op een 7.5 inch LCD maar kunnen ook op je eigen mobiele apparaat worden weergegeven. Gebruikers kunnen kiezen uit handmatige modus, hartprogramma's, gewichtsverlies trainingen en spieroefening. Aangepaste trainingsprogramma's kunnen worden opgeslagen in twee gebruikersprofielen. Wanneer programma's worden geselecteerd via de Sole Fitness-app op je mobiel of een tablet kun je je favoriete app gebruiken tijdens de training. Je fitness statistieken die op de achtergrond zijn opgenomen kun je delen met MyFitnessPal, FitBit en talloze andere mobiele apps.

 

De nieuwe Sole E35 Crosstrainer heeft een door de fabrikant vastgestelde verkoopprijs van 2100 euro maar wij bieden hem al aan vanaf 1595 euro, inclusief vijf jaar garantie op onderdelen en elektronica, bezorging en installatie.


Onze favoriete kenmerken

- 50 cm paslengte met 30 hellingniveaus
- Verstelbare pedalen met drie posities
- Stille magnetische weerstand
- Weerstandscontrole ingebouwd in stuurbanden
- Bluetooth-verbinding
- Draadloze en touch hartslagmonitoren
- Synchroniseert met mobiele apps
- Tablet houder
- Transport wielen

Bijzondere specificaties Sole E35 Crosstrainer

- Algehele beoordeling: 4 uit de 5 sterren
- Compact / Vouwen: Nee
- Helling: 0 tot 20 graden
- Pedaal lengte: 50 cm
- Vliegwiel: 25 pond
- Programma's: 10 programma's
- Ventilator: Ja
- Gewichtcapaciteit: 170 kg
- Afmetingen: 2,10 L x 0,80 B x 1,70 H

 

De minst favoriete eigenschappen

- De crosstrainer is niet vouwbaar
- De trap is niet verstelbaar

 

Conclusie

Perfect en duurzaam als hij is, is de Sole E35 crosstrainer al jaren de beste koop. Nu hij in 2017 is bijgewerkt met extra technologie en voor honderden euro’s minder wordt verkocht is het een top optie in zijn prijsklasse en perfect voor nieuwe en gemiddeld ervaren gebruikers. Bestel dus snel jouw eigen Sole Fitness E35 Crosstrainer op Fitnesskoerier.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »