De Assault Airbike - is dit wel de beste Airbike?

De Assault Airbike - is dit wel de beste Airbike?

minuten lezen
De Assault AirBike, de populairste, maar is het dan ook gelijk de beste AirBike? Nee, niet in onze opinie. Lees snel verder.

De Assault AirBike, de populairste, maar ook de beste?

Iedere crossfitbox heeft hem, iedere crossfitter wil hem, maar is het dan ook gelijk de beste AirBike? Nee, niet in onze opinie. De uitvinder van de Airbikes en nog steeds de koning der Airbikes blijft toch de Schwinn AirDyne AD8 Pro, welke simpelweg beter en mooier is afgewerkt en welke uit verschillende onafhankelijke tests dan ook beter uit de bus komt. Echter, deze heeft wel een wat hoger prijskaartje. Speelt dat laatste geen rol, dan is de Schwinn AD8 Pro de juiste keuze en anders is de nr. 2 de beste keuze, in dit geval dus de Assault AirBike.

 

Nieuw in de VS, nog niet in Europa: de Assault Elite

In de VS is in 2017 inmiddels een Assault Elite verkrijgbaar welke een prijskaartje heeft van $1999,- In Nederland zal deze Assault Elite ruim 1800+ euro gaan kosten. Deze Assault Elite is in onze ogen de enige Assault die vergeleken mag worden met de Schwinn AD8 kijkend naar de afwerking, de materialen, multi-grip handles en het display. Het prijskaartje is dan echter een stuk hoger dan dat van de Schwinn AD8 Pro. Dus als je het zo bekijkt, is de Schwinn AD8 AirDyne PRO helemaal niet zo duur.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »