PTessentials PRO Hexa Dumbbell Uitbreiding 42,5 - 50 kg - op speciale bestelling
€1.149,00
Of koop in 3 termijnen Van €383,00

PTessentials PRO Hexa Dumbbell Uitbreiding 42,5 - 50 kg - op speciale bestelling

Deze dumbbellset 42,5 t/m 60 kg is van hoogwaardige kwaliteit rubber en is geschikt voor intensief commercieel gebruik. Dit betekent dat deze hexa dumbbells van PT essentials in een sportschoolomgeving kunnen worden ingezet...Meer informatie

✔ Bekijk dit product in onze showroom
Hexa PRO Dumbbell uitbreidingsset 42,5 t/m 50 kg

Let op: alleen mogelijk op speciale bestelling. De levertijd bedraagt 2-3 maanden gemiddeld.

Deze hexagonale (hexagonaal = 6-kantig) dumbbells zijn vandaag de dag enorm populair omdat men vandaag de dag ontdekt heeft, dat er meer mogelijk is dan alleen een dumbbellpress of flies. Door het zeskantige ontwerp rollen de dumbbells niet weg en geven ze een stabiele basis bij oefeningen zoals de push-up op de dumbbells of de renegade row.

Deze dumbbellset is van hoogwaardige kwaliteit rubber en is geschikt voor intensief commercieel gebruik. Dit betekent dat deze hexa dumbbells van PT essentials in een sportschoolomgeving kunnen worden ingezet.

De handles van deze hexa dumbbells hebben een goede ligging in de hand en gevens tevens een goede grip. Kortom: een topset bestaat uit dumbbells van 2 x 42,5 tot en met 2 x 50 kilogram. Dat is maar liefst 370 kilo aan dumbbells in totaal!

De PT Essentials Hexa Dumbbell Uitbreidingset bestaat uit:

  • 2 x 42,5 kg tot en met 2 x 50 kilogram
  • Alleen leverbaar op speciaal verzoek

 

 

 

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »