SKLZ

SKLZ is de grote innovator op het gebied van sportspecifieke performance training.

SKLZ
is dan ook de grootste ontwikkelaar van sportspecifieke trainingsmaterialen welke zowel door amateurs als professionele athleten worden gebruikt.

SKLZ richt zich totaal op vertalen van innovatieve trainingsconcepten in effectieve trainingsproducten welke de sporter in staat stelt zijn of haar maximale potentie te bereiken.

Met de producten van SKLZ haal je het beste uit jezelf:

  • verbeter je behendigheid
  • verbeter je reactievermogen
  • Vergroot je explosiveit, spring hoger en verder en sprint sneller

 


 

27 Producten
SKLZ MINI BANDS Resistance Band Set
€24,95 €14,95
-40%

SKLZ MINI BANDS Resistance Band Set

Deze minibandset is een veelzijdige en effectieve trainingstool die gebruikt kan worden om meer kracht te ontwikkelen en om je stabiliteit te verhogen. De minibands zijn ideaal voor het optimaliseren van: zijwaartse bewegingen, schouder stabilisatie ...

SKLZ Agility Speedladder
€39,95 €29,95
-25%

SKLZ Agility Speedladder

Train met de SKLZ Agility Quick Ladder en zie grote verbeteringen op het gebied van snelheid, explosiviteit en zijwaartse bewegingen. Dit terwijl ook je balans en lichaamsbeweging zullen verbeteren.

SKLZ SPEEDSAC In- en Outdoor Sprint-Trainer
€129,99 €99,95
-23%

SKLZ SPEEDSAC In- en Outdoor Sprint-Trainer

Is jouw snelheid ook wel eens een spelbreker tijdens een wedstrijd? Als je dit wel eens tegen het lijf loopt, is de SPEEDSAC Sprint Trainer de uitkomst! Het gebruik van variabele weerstand (uitneembare gewichtszakken) bij het sprinten, zorgt ervoor d...

SKLZ SUPER SANDBAG powerbag - Leverbaar week 22
€99,95 €68,90
-31%

SKLZ SUPER SANDBAG powerbag - Leverbaar week 22

Ontwikkel totale lichaamskracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen door training met de Super Sandbag van SKLZ. Met deze veelzijdige trainingstool kan je talloze oefeningen uitvoeren en werken aan je boven-en onderlichaam. Ontwikkel explosieve power...

SKLZ Trainermat Sport Performance - met 24 oefeningen
€39,99 €36,95
-8%

SKLZ Trainermat Sport Performance - met 24 oefeningen

De SKLZ Trainermat Sport Performance - Zelf begeleidende oefenmat geeft 24 essentiële oefeningen weer om de spierkracht en elasticiteit te verbeteren waardoor je je snelheid, wendbaarheid en explosiviteit ontwikkelt.

SKLZ Training Battlerope
€179,95

SKLZ Training Battlerope

Neem het beste Battle Rope in je handen. De SKLZ Training Battle Rope Pro 12 Meter is gemaakt voor golfbewegingen die jouw lichaam uitdagen tot maximale prestaties.

SKLZ CORE Wheels - Ab Wheels
€49,95

SKLZ CORE Wheels - Ab Wheels

Gebruik de core wheels voor diverse dynamische boven- en onderlichaam krachtoefeningen om de romp, borst, schouders en armen te trainen. De Core Wheels zijn uitgerust met zachte foam handvaten die voor een optimale grip zorgen.

SKLZ Jump Rope - springtouw
€12,95

SKLZ Jump Rope - springtouw

Met het SKLZ Jump Rope - Springtouw train je je snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie. De handvatten van het springtouw zijn ergonomische en gevoerd waardoor deze goed in de hand liggen zonder dat dit wrijving veroorzaakt gedurende een (fitnes...

SKLZ Court Slidez Pro | Slide Pads
€32,95 €29,95
Nieuw! -9%

SKLZ Court Slidez Pro | Slide Pads

De SKLZ Court Slidez Pro Slide Pads gebruik je voor core training en stabiliteitsoefeningen met je eigen lichaamsgewicht.

SKLZ SPEEDCHUTE Speed parachute
€34,95

SKLZ SPEEDCHUTE Speed parachute

De snelheid en explosiviteit van je sprint verbeteren? De Speed Parachute van SKLZ is de manier om met progressieve weerstand je prestaties te verbeteren.

SKLZ SPEED HURDLES PRO Verstelbare Horden
€89,95 €79,95
-11%

SKLZ SPEED HURDLES PRO Verstelbare Horden

Deze SKLZ Verstelbare Horden Pro zijn de meest veelzijdige horden op de markt . Je kan de horders eenvoudig instellen in hoogtes van 15, 23 en 30 centimeter en 1 set bevat maar liefst 6 hordes voor een zeer complete training!

SKLZ HOPZ Sprongtrainer
€79,99 €78,00
-2%

SKLZ HOPZ Sprongtrainer

De SKLZ HOPZ Vertical Leap Resistance trainer zal je helpen om je explosieve sprongkracht te vergroten en zal een bijdrage leveren aan het sterker maken van de spieren in je onderlichaam. Deze sprongkracht is een zeer belangrijke meeteenheid van expl...