24 uur Burpees voor Australie

24 uur Burpees voor Australie

minuten lezen
De bosbranden in Australië kunnen je niet ontgaan zijn. De brandweerlieden en dieren die hier onder lijden, voor vechten en geen tijd hebben voor pauze, moeten worden gesteund!

Ik ga op zaterdag 18 januari 24 uur lang BURPEES maken om geld in te zamelen voor WildLife en Fireman. HELP MIJ!

De bosbranden in Australië kunnen je niet ontgaan zijn. De brandweerlieden en dieren die hier onder lijden, voor vechten en geen tijd hebben voor pauze, moeten worden gesteund!

Ik ga op zaterdag 18 januari 24 uur lang BURPEES maken om geld in te zamelen voor WildLife en Fireman. HELP MIJ!

Doneer nu via: https://getfunded.nl/campagne/8788-24-uur-burpees-voor-australie

Waarom ga ik dit doen? Omdat het mij ontzettend aangrijpt wat daar gebeurt, de bossen die verwoest worden, de dieren die levend verbranden en de brandweerlieden die non-stop doorgaan om de branden “onder controle” te krijgen. Zij kunnen niet stoppen, zij kunnen niet weg kijken! En dus zal ik zaterdag 18 januari om 12:00 beginnen aan mijn actie: 24 uur lang burpees maken om ‘awareness’ te creëren en zoveel mogelijk geld kan inzamelen zodat WildLife en Brandweer verder kunnen met hun taken en dat uitgedroogde en verbrandde diertjes hulp kunnen krijgen!

  • Wanneer? Zaterdag 18 januari 2020
  • Waar? CrossFit Coevorden (Printer 17, Coevorden)
  • Waarom? Omdat ik niet stil kan zitten of weg kijken. Ik wil mijn steentje bijdragen en hoop dat jullie mij steunen!

Je kunt mij volgen op Instagram @sill.cf waar ik doormiddel van live stream 24 uur lang te volgen zou zijn om geld op te halen voor brandweer, dier en mens!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »