PTessentials Pegboard XL Upperbody Strenght!
€99,95

PTessentials Pegboard XL

Voeg een nieuwe uitdaging toe aan je workout en daag jezelf weer helemaal uit. Ga voor extra upperbody strenght, sterke armen en een brede rug door gebruik te maken van ons Pegboard XL! ...Meer informatie

  • Merk:PTessentials
  • Artikelnummer:PBXL
  • Beschikbaarheid: Voorraad is onderweg
  • Levertijd:Voorraad is onderweg, verwacht omstreeks eind Maart. 10% Pre-Sale korting met de actiecode: PRESALE10PT Essentials Pegboard XL

 

Voeg een nieuwe uitdaging toe aan je workout en daag jezelf weer helemaal uit. Ga voor extra upperbody strenght, sterke armen en een brede rug door gebruik te maken van ons Pegboard XL!

De gebruiker zal zich met behulp van de 'pegs', de houten pinnen, een weg omhoog moeten zien te banen door de pinnen van gat naar gat over te steken, terwijl je hele lichaam los van de grond is. Dat betekent dat hiervoor veel kracht in de rug en armen nodig zal zijn en dat  maakt het klimmen met een pegboard tot een zeer goede oefening voor het opbouwen van functionele kracht in het bovenlichaam.

Het Pegboard XL van PT Essentials heeft een afmeting van H 121,5 x B 30 X D 4 cm en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen.

Het Pegboard XL heeft gaten verdeeld over 3 rijen en 11 verschillende niveau's. Combineer meerdere pegboard door deze op verschillende hoogtes naast elkaar te hangen om zo een echt klimwand te creëren!

Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen