Roeitrainers Life Fitness

2 Producten

Life Fitness ROW Roeitrainer

Meer dan 40 jaar geleden is door Life Fitness de eerste Lifecycle, ofwel het eerste elektronische fitnesstoestel, ontworpen. Deze Lifecycle bleek het eerste revolutionaire fitnesstoestel in een lange reeks die door Life Fitness op de markt gebracht zouden gaan worden.

Life Fitness is één van de grootste spelers in de fitnessindustrie wereldwijd. De fitnessapparaten van Life Fitness hebben een zeer goede reputatie op het gebied van vooruitstrevende technologie, stijlvol design en functionaliteit. Life Fitness apparatuur is duurzaam, betrouwbaar en toonaangevend in de internationale fitnessindustrie.

Life Fitness - De Beste Roeitrainer

Life Fitness is de onbetwiste nummer 1 in de wereld van de roeitrainers voor thuisgebruik. Op de ladder van kwaliteit staat Life Fitness met stip op nummer 1. Er is geen ander merk in ons assortiment dat qua kwaliteit en duurzaamheid in de buurt komt van Life Fitness. Daarnaast is ook de ergonomie van de hometrainers van Life Fitness van een ongekend niveau doordat Life Fitness zelf diepgaande research uitvoert door middel van biomechanische onderzoek en metingen, om te garanderen dat de ergonomie optimaal is.