Loopbanden Tunturi

4 Producten

Meer dan 30 jaar geleden was Tunturi één van de pioniers op het gebied van electrisch aangedreven loopbanden. De ervaring en de kennis welke Tunturi de afgelopen 30 jaar heeft opgedaan vindt je nu terug in iedere Tunturi loopband. Dit maakt dat Tunturi loopbanden tot de meest betrouwbare loopbanden behoren en de kwaliteit van een bovengemiddeld hoog niveau is.

Op alle door ons aangeboden Tunturi loopbanden geven wij daarom de full-service ervaring: gratis levering en montage van iedere Tunturi loopband bij je thuis. In overleg is dit zelfs mogelijk op etage!

Met een elektrische loopband van Tunturi haalt u de perfecte fitnesstraining in huis. Calorieën verbranden en afvallen, uw conditie verbeteren of trainen voor de marathon van Rotterdam. Geniet van effectieve, gezonde en veilige training op alle niveaus. Lopen is immers onze meest natuurlijke beweging. Alle Tunturi loopbanden zijn voorzien van een Bluetooth 4.0 koppeling en kunnen worden gebruikt met iedere tablet of smartphone. De loopbanden zijn te gebruiken met de diverse apps welke verkrijgbaar zijn, zoals Kinomaps. Stel zelf je route samen op basis van google maps.

Naast loopbanden voor beginners tot loopbanden voor fysiopraktijken of zelfs sportscholen tot 400 leden. Bij Tunturi kan iedereen de juiste loopband vinden.