Looopband van Proform kopen

7 Producten

Een Proform loopband kopen? Hier vind je een ruim assortiment Proform loopbanden tegen voordelige prijzen. Iedere Proform loopband wordt zelfs gratis thuis bezorgd. Kijk snel in onze winkel voor jouw nieuwe Proform loopband.

Proform - een goed fitnessmerk


De loopbanden van Proform zijn betaalbare loopbanden welke van een goede kwaliteit zijn. In de praktijk ligt het aantal klachten als gevolg van defecten erg laag bij de Proform loopbanden. Dit geeft het meest duidelijke aan dat het prima gesteld is met de kwaliteit van deze Proform loopbanden.

Mocht er onverhoopt toch een defect op treden aan uw Proform loopband, dan heeft u in Nederland 3 jaar recht op garantie en indien nodig, herstel aan huis. 

Proform®: een fitnessmerk van ICON Health & Fitness


Proform fitness by ICON fitnessOpgericht in 1977, ICON Health & Fitness is de grootste ontwikkelaar ter, producent en marketeer ter wereld op het gebied van fitness apparaten voor thuisgebruik. ICON is het bedrijf achter enkele van de grootste merken op het gebied van fitness en fitnessapparaten, zoals Proform ®, Weider ® en Weslo ®.

De missie van ICON is altijd geweest: “First in fitness”. Met andere woorden, ICON heeft altijd als doel de nummer 1 op het gebied van home fitness te zijn. Deze missie heeft de afgelopen drie decennia geleid tot high-tech state-of-the art fitness apparaten en krachtsport artikelen.

Eén van de grootste recente innovaties is iFit live powered by GoogleMaps. iFit live biedt de gebruiker een complete interactieve fitnesservaring waardoor deze in staat wordt gesteld betere resultaten te behalen.