Hometrainers Tunturi

5 Producten

Tunturi New Fitness is al ruim 90 jaar het innovatieve en betrouwbare merk voor thuis fitness en professionele fitnessapparatuur. Maak kennis met ons ruime aanbod aan hometrainers, spinning bikes, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, krachttrainers en fitness accessoires. Gebruiksvriendelijk, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Wat uw trainingsniveau ook is en welke eisen u ook stelt aan fitness apparatuur, in onze productlijnen vindt u altijd wat u zoekt.

Afvallen, calorieën verbranden en conditie verbeteren doet u met Tunturi hometrainers. Tunturi biedt u alle mogelijkheden, van hometrainers, spinning bikes tot en met de opvallende ligfiets. Het uitgangspunt: comfortabel, effectief en met plezier trainen. Hometrainers zijn ook ideaal voor revalidatie na gewrichts- of knieletsel, of juist voor een goede warming up. De Tunturi-ligfietsen, naast comfortabel, ook zeer geschikt als u herstellende bent of gewoon relaxed wilt trainen. Kortom: fietsen is fitness!

Alle door ons aangeboden Tunturi Hometrainers zijn voorzien van een iConsole zodat je de hometrainer kunt verbinden met je smartphone of tablet. Je kan nu gebruik maken van de vele apps die beschikbaar zijn en op basis van google maps virtueel over de hele wereld fietsen. Een veelgebruikte app is bijvoorbeeld Kinomap.