Crosstrainers Tunturi

3 Producten

Tunturi New Fitness is al ruim 90 jaar het innovatieve en betrouwbare merk voor thuis fitness en professionele fitnessapparatuur. Maak kennis met ons ruime aanbod aan hometrainers, spinning bikes, loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, krachttrainers en fitness accessoires. Gebruiksvriendelijk, comfortabel en aantrekkelijk geprijsd. Wat uw trainingsniveau ook is en welke eisen u ook stelt aan fitness apparatuur, in onze productlijnen vindt u altijd wat u zoekt.

Fitness op een crosstrainer is efficiënt, leuk en vooral veelzijdig. U traint alle spiergroepen met een prettige en vloeiende beweging. U geniet van een uitdagende en interactieve training met de crosstrainer. U kunt kiezen tussen een voor aangedreven of een achter aangedreven versie, afhankelijk van uw wensen. Sommigen houden van de langere slag van de voor aangedreven crosstrainer, ideaal om gewicht te reduceren of voor revalidatie. De achter aangedreven crosstrainer heeft een kortere en steilere slag, meer sportief en intens. Ontdek en vergelijk ons aanbod van crosstrainers voor thuis fitness en professioneel gebruik.

Tunturi crosstrainers kenmerken zich door de kwaliteit en het oogstrelende design. Tunturi heeft zowel betaalbare maar zeer goede crosstrainers voor zowel thuisgebruik als voor licht commercieel gebruik in studio's, fysiotherapiepraktijken of hotels.