Crosstrainer Life Fitness

7 Producten

Life Fitness Crosstrainer

Meer dan 40 jaar geleden is door Life Fitness de eerste Lifecycle, ofwel het eerste elektronische fitnesstoestel, ontworpen. Deze Lifecycle bleek het eerste revolutionaire fitnesstoestel in een lange reeks die door Life Fitness op de markt gebracht zouden gaan worden.

Life Fitness is één van de grootste spelers in de fitnessindustrie wereldwijd. De fitnessapparaten van Life Fitness hebben een zeer goede reputatie op het gebied van vooruitstrevende technologie, stijlvol design en functionaliteit. Life Fitness apparatuur is duurzaam, betrouwbaar en toonaangevend in de internationale fitnessindustrie.

Life Fitness - De Beste Crosstrainers

Life Fitness is de onbetwiste nummer 1 in de wereld van de crosstrainers voor thuisgebruik. Op de ladder van kwaliteit staan de Life Fitness Crosstrainers met stip op nummer 1. Er is geen ander merk in ons assortiment dat qua kwaliteit en duurzaamheid in de buurt komt van Life Fitness Crosstrainers. Daarnaast is ook de ergonomie van de crosstrainers van Life Fitness van een ongekend niveau doordat Life Fitness zelf diepgaande research uitvoert door middel van biomechanische onderzoek en metingen, om te garanderen dat de ergonomie optimaal is.

Life Fitness Consoles

Bijna alle modellen van de Life Fitness Crosstrainers kunnen naar keuze worden uitgerust met een zogenaamde GO of Track+ console. Maar  wat zijn de nu belangrijkste verschillen tussen een Life Fitness GO console en een Life Fitness TRACK+ Console?

Life Fitness Go Console

Het gebruik van de Life Fitness Go console biedt een goede optie voor gebruikers die de basisfunctionaliteiten van een training willen benutten. De belangrijkste eigenschappen van de Life Fitness GO consoles zijn:

Energiebesparingsknop

Deze functie verminderd het stroomverbruik aanzienlijk wanneer het apparaat aanstaat en niet wordt gebruikt.

Hartslagmeting

Handsensoren en draadloze telemetrie zorgen voor een probleemloze hartslagmeting en hartslaggestuurde workouts.

Variatie die motiveert

13 trainingen inclusief 3 klassieke, 2 geavanceerde, 3 doelgerichte en 5 HeartSync trainingen op basis van de hartslag.

Fitness voor 2

Creëer twee persoonlijke gebruikersprofielen voor snellere instellingen en sla één persoonlijke training per profiel op.

De GO console is te gebruiken op:

Life Fitness TRACK+ Console

De Track+ console biedt meer functies dan de GO console Door deze extra opties kunt u nog comfortabeler trainen en is het aantal mogelijkheden onbeperkt!  Met de Life Fitness TRACK+ console en uw iPhone of Android apparaat heeft u uw trainingen voor het uitkiezen door middel van de beschikbare apps. Daarnaast kunt u ook zelf trainingsprogramma’s samenstellen. De Track+ console is te gebruiken op alle Life Fitness fitnessapparaten welke ook met een GO console kunnen worden uitgerust.

Life Fitness Track+ Console 

Extra functies van de Track+ console:

  1. iPhone/iPod Docking Station (30-pin connector). De fitnessapps ontwikkelt voor Apple maken het makkelijker om je doelen te bereiken.
  2. Android connectiviteit (USB alleen voor Android)
  3. Update je software: de USB poort maakt het mogelijk om een toekomstige software update te doen en zo mee te gaan met de tijd.
  4. De uitgebreide FIT test trainingen dagen u uit en volgen uw voortgang
  5. Speciale houder voor een tablet, smartphone of een boek
  6. LF connect website:  maak gratis een account aan op www.LFconnect.com en maak zelf trainingen en volg uw vorderingen
  7. LFopen: Het open software platform, LFopen biedt app-ontwikkelaars de mogelijkheid om apps te ontwikkelen die communiceren met de TRACK+ console.
  8. Geïntegreerde iPhone/Ipod bediening. Bedien eenvoudig je playlist via de console tijdens je training.

Beschikbare Apps voor de Track+ consoles

Life Fitness Track+ Console Apps